Foto bij #22

reactieeeeess!!

ik ben enorm slecht gezind omdat real madrid heeft verloren van fucking barcelona, sorry voor hun supporters. maar ik ben het kotsbeu dat iedereen daarover ligt te zeiken en dan zakt mijn humeur echt onder 0!
dus er zal echt iets serieus moeten gebeuren als jullie willen dat ik deze week nog deeltjes post.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • Atletico

    snel verder!

    1 decennium geleden
  • LinaStylesxx

    wacht maar joke real gaat dinsdag winnen !!! xx snel verder <3(H)

    1 decennium geleden
  • Swagtacular

    even reactie op die mensentjes onder mij:

    BARCA WON MET 2-0 ^^

    haha, sorry :$ ik kon niet kiezen dus ik was voor de geen die won, enja Villa is ook best wel sexy enzo. En Cristiano Ronaldo en Sergio Ramos ook maarja. :)

    1 decennium geleden
  • Blues

    Verder!!
    X

    1 decennium geleden
  • Bumbleblee

    ja sorry maar ik moet op die dame hieronder mij even reageren:
    kuch ik kan me nog een wedstrijd herinneren, waarin real toch echt van barca heeft gewonnen? ohja was dat niet de finale voor de spaanse beker? ohja foutje real kan dus zeker winnen van barca dus waarom zouden ze volgende x niet van barca kunnen winnen? & t maakt niet uit hoe ze winnen, elke speler/team speelt af en toe vies dus je kunt de schuld nu wel gaan leggen bij dat real mischien vies speelde maar ook barca kan er wat van net zo goed als elk andere team, en ik zeg nu niet dat real niet vies kan spelen want ze kunnen soms ook behoorlijk vies spelen. maja ik hoop gewoon dat real wint ja maar als barca wint is dat jammer voor de fans van real maar ik vind t echt onzin dat mensen denken dat real niet van barca kan winnen want ze hebben toch echt t tegendeel bewezen! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen