Sergio Ramos

Ik was direct na het trainen naar huis gegaan, de meesten bleven altijd even hangen en gingen nog ‘gezellig’ doen met elkaar. Maar wat kan ik hier nou gezellig doen? Ik haat het hier, het is de ergste plek op aarde. Ik liet mezelf op de bank vallen en begon maar wat te zappen, niet dat er iets interessants op tv is. Ik koos een zender uit en staarde een beetje doelloos naar het scherm. Ik weet dat ik niks met Lena mag beginnen, maar toch. Ze is zo mooi, en ze heeft zo’n mooie uitstraling. Ze is zo rustig en ja ik weet niet. Ze lijkt gewoon perfect. De manier waarop ze praat, waarop ze lacht. Alles wat ze doet. Jammer dat ze niet geïnteresseerd is in mij, want dat is wel overduidelijk. “Zeg luister je eigenlijk wel?” vroeg Cesc en hij zwaaide voor mijn gezicht langs. “Nee.” Zuchtte ik en ik ging overeind zitten. “Oke dan zeg ik het nog een keer. We gaan vanavond met het team uit, je hebt geen keuze, je gaat gewoon mee.” Zei Cesc. “Ik ga écht niet mee, wat denk je wel niet?” zei ik verontwaardigd en ik stond op. “Zoals ik al zei, je hebt geen keuze. En daarbij komt; Lena is er ook.” Zei Cesc met een glimlach. “Ach richt jij je lekker op Leoni.” Siste ik en ik liep naar boven. “We gaan om half tien weg, zorg ervoor dat je dan klaar bent!” Riep Cesc. Ik ga dus echt niet mee!

Lena Adriana Guardiola

“Lily gaat niet mee.” Zei Elena en ze plofte op mijn bed neer. “Ah men, zijn we dan maar met zijn tweeën?” mompelde ik en ik trok een jurkje uit de kast. “Ach, Bojan is er ook.” Zei Elena met een bigsmile. “Ehm ik heb niks met Bojan, dat weet je?” zei ik lachend en ik bekeek het jurkje nog even. “Oh kom op, je had jullie twee op het veld moeten zien. Jullie zoenden bijna.” Zei Elena met een grijns. “Dat was gewoon vriendschappelijk.” Mompelde ik. Bojan hoort bij Emma, doe mij Sergio maar. Maar ja, dat is dus iets wat ik niet ga zeggen. “Ja ja.” Mompelde Elena en ze ging haar make-up maar doen. Ik hoop echt dat Sergio vanavond komt.

“Wiens idee was het ook al weer om te gaan lopen?” Jammerde Elena en ze keek naar haar pijnlijke voeten. “Jou idee, je was bang dat ik dronken zou worden.” Mompelde ik. “Ja dat wordt je ook wel, je laat je altijd volgieten door Leoni en co.” Zei Elena met een glimlach. “Niet waar.” Zuchtte ik, ook al heeft ze wel gelijk. Op een of andere manier lukt het ze altijd om mij weer dronken te krijgen. We liepen de discotheek in en we gaven onze jas af. “Zou Sergio er ook zijn?” vroeg ik en ik voelde mijn wangen rood worden. “OOOH! Je vindt Bojan niet leuk, maar Sergio!” riep Elena en ze begon heel hyper te doen. “Stil joh, straks hoort iemand het.” Siste ik en ik trok haar mee naar de dansvloer. “Aah lief zusje daar ben je!” Riep Leoni en ze drukte direct een glas drinken in mijn handen. Ik keek er even verbaasd naar. “Drink!” Riep Emma en ze bracht het glas naar mijn mond. “Ja ja.” Mompelde ik en ik dronk het in een teug leeg. Ik voelde de alcohol in mijn keel branden, maar dat ben ik zo ondertussen wel gewend.

“Meid, je hebt al te veel op.” Zei David en hij sloeg een arm om me heen. “Niet waar.” Mompelde ik en ik sloeg zijn arm weg. “Oh ja wel, jij hebt echt genoeg op.” zei David met een glimlach. “Ga lekker Rosita pesten ofzo.” Mompelde ik en ik liep weg. Het kostte iets meer moeite, maar he lopen lukte nog gewoon. “Lena!” Riep Bojan en hij sloeg zijn armen om me heen. “Bojan.” Glimlachte ik en ik drukte een kus op zijn wang. Bojan keek me met een glimlach aan en hij drukte zijn lippen op mijn voorhoofd. “Zullen we gaan dansen?” vroeg Bojan en hij trok me mee naar de dansvloer.

Sergio Ramos

“NIET AL WEER!” Hoorde ik iemand naast me gillen. Ik keek opzij en zag dat het Emma was. “Waar heeft die nou weer last van.” Vroeg Cesc verbaasd. “Geen idee.” Mompelde ik en ik nam een slok van mijn cola. Ja ik had besloten om deze avond maar eens nuchter door te brengen. Alcohol en in de buurt zijn van Barca spelers is niet zo’n strak plan. “Mensen! Kijk Bojan en Lena!” Riep David en hij nam ons mee naar de dansvloer. Bojan en Lena stonden heel dicht tegen elkaar aan te dansen, en het leek erop alsof ze ieder moment zouden gaan zoenen. “Misschien moet je ze uit elkaar halen?” Zei Cesc en hij gaf me een duwtje. “Ja dag, waarom ik.” Zei ik verbaasd. “Jij bent de nieuwe, jij mag Lena naar huis brengen.” Zei David met een glimlach en hij duwde me ook. Ik liep naar Lena en Bojan toe en ik tikte op Lena haar schouder. Ze keek verbaasd achterom en kreeg een zwakke glimlach toen ze mij zag. “Volgens mij heb jij al genoeg op, ik breng je naar huis.” Zei ik. “Ik denk dat dat een goed idee is.” Mompelde ze en ze pakte mijn hand vast. “Doei Bojan.” Glimlachte Lena en ze zwaaide nog even naar Bojan. “Kom je nog.” Zei Lena en ze trok me mee. Ze wankelde even en ik sloeg snel mijn arm om haar heen. “Pas nou maar gewoon op.” Zuchtte ik en ik nam haar mee. Dit kan nog een lange weg naar haar huis gaan worden..

Reageer (11)

  • Casanova

    HAHA lena faalt :W

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    VERDER

    1 decennium geleden
  • Barnes

    Bojan moet niet zo dicht bij Lena komen!
    Zo krijgen Lena en Sergio het nooit D:
    Snel verder!(kudo)

    1 decennium geleden
  • imjustme

    nice!
    snel verder gaan!
    x

    1 decennium geleden
  • AloyAuditore

    zwak, beetje doen alsof je t moeilijk hebt xD
    Snel verder!
    Xx,

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen