Foto bij chapter 44: Eevee gered,nog een geëvenlueerde pokemon,brief geschreven...Drukke dag!

als je het hoofdstuk leest snappen jullie waarschijnlijk het plaatje ook.Als Treyson aankomt in het stadion ziet Rea hem zo,van onderen.Het plaatje is van een heel andere manga,maar dat dan gebruiken jullie je fantasie maar ff ;D

Het gevecht tussen Yato en Rea ging door hoewel Rea niet dewinnende hand had.
'Ice beam!' Beval Yato.Rea bedacht iets.Misschien werkt dit Dacht ze.
'Ice ball,Makuba.' Zei Rea.De vermoeide Makuba vuurde een ice ball af.De aanvallen botste en de ice ball spatte uit elkaar.De ice beam ging recht op Makuba af.
'Spring en iron tail!' Riep Rea.Makuba sprong over de ice beam heen en gooide zijn ijzeren staart richting Snorunt.Yato grijnsde.
'Ice fang,Snorunt!' Riep Yato.Snorunt beet met zijn ijs tanden in de staart van Makuba.Makuba was echt uitgeput en kon niet meer vechten,maar Snorunt beet door.
'Marshtomp!Mar!' Riep Makuba.Rea keek wanhopig toe.
'Water gun,Makuba.' Zei ze.Makuba raapte al zijn kracht bij elkaar en vuurde een zwakke water gun af.Het was net genoeg om Snorunt even af te leiden zodat Makuba kon weg springen.Hij wankelde naar Rea toe en viel van vermoeidheid door zijn pootjes.
'Makuba!' Riep Rea en rende naar hem toe. 'Makuba gaat het?' Vroeg ze bezorgt.Makub apende zijn ogen en likte Rea's wang.
'Marshtomp.' Zei Makuba.Yato begon hard te lachen.
'Ik had je gewaarschuwd,kleine meid!' Zei Yato bullerend van het lachen.Toen hij uitgelachen was keek hij weer ernstig.
'Nu maken we het af.Snorunt doe je ice beam!' Beval hij.De ice beam ging op Rea en Makuba af.
'Rea!' Schreeuwde Yassup maar kon niets doen.
'Taillow double team,vlug!' Riep een jongens stem.De ice beam raakte een double team en spatte uit elkaar.Rea keek omhoog om te zien wie dat was.Treyson stond bovenop het hek met zijn armen over elkaar.
'Treyson...' Mompelde Rea en begon,zonder dat ze het door had,te blozen.Treyson sprong van het hek af en liep naar Rea.Hij zakte door zijn knieën en legde zijn hand op Rea's schouder.
'Gaat 't?' Vroeg Treyson glimlachend.Rea knikte blozend.Treyson stond op en keek boos Yato's kant op.
'Een ice beam af vuren op een mens en een uitgeputte pokemon!BEN JE GEK?!' Riep Treyson.Yato keek chagrijnig.
'Ik ben al die kleuter nu echt zat!Kom maar op als je ook wilt vechten,niet kan van mijn Snorunt winnen.' Zei Yato.
'Taillow!' Zei Treyson en stak zijn hand omhoog richting Taillow.Daarna zakte zijn hand richting Snorunt. 'Doe je aerial ace!'
Maar Taillow deed niets.Zijn lijfje begon licht te geven en hij werd groter.Treyson's pokewatch trilde heftig waardoor hij al wist wat er gebeurde.Yassup keek met open mond toe.
'Taillow ook al' Zei Yassup verbaast.Het licht werd minder en er hing een grote pokemon in de lucht.Treyson keek op zijn pokewatch
Swellow
Swellow is een Zwaluw Pokémon. Swellow pakt zijn prooi vaak dankzij zijn grote klauwen en enorm snelle duikvluchten.
-quick attack
-wing attack
-air slash
-Giga impact

Treyson begon te lachen. 'Swellow je bent geweldig!' Riep hij naar Swellow.Yato trok zich er niets van aan en beval Snorunt.
'Ice wind!' Zei Yato.
'Swellow sla met je vleugels.' Zei Treyson grijnsend.Swellow sloeg met zijn vleugels en de luchtdruk die er vanaf kwam stuurde de ice wind weer terug richting Snorunt die erdoor geraakt werd.
'Gebruik je quick attack,Swellow.' Zei Treyson.
'Headbutt' Beval Yato.De twee pokemon botste met elkaar en kaatste van elkaar af.Treyson zag zijn kans.
'Swellow,air slash vlug!' Riep Treyson.SNorunt kon niet ontwijken en werd hard geraakt.
'Snorunt doe je ice beam!' Sneerde Yato.
'Quick attack en vlieg omhoog!' Riep Treyson.Swellow gebruikte quick attack om te onwijken en daarna vloog hij hoog de lucht in.
'Oké,Swellow.We maken het af.Gebruik je Giga impact!' Riep Treyson grijnsend.Swellow ging met een bloedvaart en kracht op Snorunt af.De zon stond precies achter Swellow waardoor Snorunt hem niet kon zien en niet kon ontwijken.De inslag was groot maar Swellow leek niets te hebben.Snorunt echter lag verslagen op de grond.
'Kom terug.' Gromde Yato en draaide zich om.De bewakers stonden met open mond te kijken en liepen samen met Yato weg uit het stadion.Rea stond op en deed Makuba in zijn pokeball.Daarna tilde ze Eevee op en liep ze richting Treyson.Treyson draaide zich trots om
'B-b-bedankt.' Stotterde Rea blozend.Treyson lachde.
'Geen moeite.Cool dat Makuba geëvenlueerd is.' Zei Treyson.Yassup liep naar hun toe.
'Hoe gaat 't met de Eevee?' Vroeg hij.
'Vooral uitgeput en wonden van dit parcours maar niets ernstig.' Antwoorde Rea.Met zijn drieën liepen ze naar het pokecenter waar al hun pokemon konden uitrusten.Uiteindelijk bleek Eevee graag bij Rea te willen blijven.Rea glimlachde en gooide een pokeball.De volgende de dag stonden ze voor de gym.

Ik vond dit plaatje van Swelow echt vet dus mensen,klik ff op die link hieronder;)
http://i267.photobucket.com/albums/ii300/Salman1112/Swellow4.jpg

Reageer (2)

  • KuroTenshi

    Wat leuk, al die pokemons die ineens evolueren.

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    Oeh, deze was nice(A)
    snel verderxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen