Foto bij chapter 45: Makkelijke gym gevechten!

Mauville gym gevechten worden niet zo lang omdat Rea Makuba heeft en Treyson Sandshrew,dus kunnen ze makkelijk winnen:P
Ik doe ze dus alle drie in 1 hooftstuk,hij word dus wat langer(denk ik)

Voordat ze de gym binnen liepen hadden ze al besloten dat Rea als eerst mocht vechten.De gym leider gooide meteen een pokeball.Rea richtte haar pokewatch.
Manectric
Manectric is een ontladings Pokémon. Manectric kan elektrische energie opslaan in zijn manen en het vervolgens ontladen in de vorm van donderwolken.

Rea pakte haar pokeball en riep 'Makuba kom er uit.'
De gym leider begon te lachen.
'Een water type tegen een electrische pokemon?' Bulderde hij van 't lachen.Rea grijnsde alleen maar.Ze wist van de Manectric en zijn aanvallen.Ze had een strategie.
'Makuba doe je iron tail.' Zei Rea.Makuba sprong een gooide zijn staard richting Manectric.
'Thunder fang,Manectric.' Manectric beet in de staart van Makuba.Het leek Makuba niet veel te deren.
'Zo als gisteren,water gun!' Riep Rea.Makuba spoot zijn water gun op het hooft van Manectric die hem daardoor los liet.Makuba sprong omhoog de lucht in.
'Mudshot,Makuba!' Zei Rea.Manectric kon niet ontwijken en werd hard geraakt.
'Gaat het,Manectric?' Vroeg de gym leider.
'Manec Manectric.' Antwoorde Manectric en vonken kwamen van zijn vacht af.
'Doe je ice ball.' Zei Rea.De ice ball vloog op Manectric af.
'Spring er over heen!' Manectric deed wat hem gevraagt werd en sprong er makkelijk overheen.
'En nu Thunder!' Riep de gym leider.Rea zei niets en bleef grijnsend staan.Makuba verroerde ook geen vin.De thunder sloeg in maar Makuba leek niets te voelen.
'He?' Bracht de gym leider uit.
'Marshotmps zijn ook grondtype en daarop werken elektrische aanvallen niet.' Legde Rea uit.
'Gebruik iron tail.' Ging Rea verder.
'Doe quick attack,Manetric.'Zei de gym leider.De twee pokemon raakte elkaar en kaatste van elkaar af.
'Vlug,Makuba.Mud shot!' Riep Rea.
'Doe jij je charge beam!' Riep de gym leider.De charge beam spatte uit elkaar en Manetric werd keihard geraakt door mudshot.Hij viel verslagen neer.Rea kreeg meteen haar badge en ze liep rots naar de tribune waar Treyson en Yassup zaten.
'Goed gedaan.' Zei Yassup.Treyson knikte in stemmend. 'Gaaf gevecht.' Zei Treyson.Yassup stond op. 'Dan ga ik nu.' Zei hij en liep naar het veld.
'Anorith ik kies jou!' Riep Yassup en gooide een pokeball de lucht in.Anorith keek strijdvaardig en had duidelijk zin in een gevecht.Anorith was dan wel klein maar zeker niet zwak.Treyson en Rea zaten op de tribune naast elkaar.
'Weet je,ik zat te denken aan een naam voor Whismur.' Zei Rea.Treyson keek op. 'Cool,aan welke naam zit je te denken?' Vroeg hij vriendelijk.
'Ik dacht aan Sano.' Zei Rea.Treysin glimlachde. 'Coole naam.' Zei hij.Rea haalde Whismur uit zijn pokeball.
'Wat vind jij van de naam Sano?' Vroeg Rea.Whismur keek van Treyson naar Rea en sprong toen in Rea's armen. 'Whis whismur.' Zei Whismur.
'Volgens mij vind hij het een leuke naam.' Zei Treyson lachend.Rea lachde mee en stopte Sano in zijn pokeball.Beide draaide ze zich om.
'Wat?!' Zeiden Treyson en Rea te gelijk.Voltorb lag verslagen op de grond en Anorith keerde terug in zijn pokeball.Yassup liep naar voren en kreeg de badge over handigt.
'Hoe kan Yassup zo snel gewonnen hebben?' Vroeg Rea verbaast aan Treyson. 'Yassup is super goed in strategieën bedenken,maakt niet uit in welke situatie hij zich bevind.Waarschijnlijk had hij al iets bedacht.' Zei Treyson en keek trots naar Yassup.Yassup kwam de tribune op en keek naar Treyson.
'Jouw beurt.' Zei Yassup grijnsend.Treyson sprong enthousiast op en rende naar het veld.De gym leider had al een pokeball gegooid.Treyson keek niet op zijn pokewatch.Hij wist dat het een elektrische pokemon was en dat was genoeg.
'Sandshrew ga ervoor!' Riep Treyson grijnsend.Sandshrew sprong van Treyson's schouders af en keek vurig naar de Magneton.
'Sandshrew doe je metal claw'.' Zei Treyson.Sandshrew's metalen klauwen raakte Magneton maar hij leek niets te voelen.Shit!Ik wilde zijn kracht testen maar het heeft helemaal geen effect.Dacht Treyson.
'Magneton doe je sonicboom!' Riep de gym leider.Sandshrew werd geraakt en vloog naar achter.
'Gebruik je slash,Sandshrew!' Riep Treyson.Sanshrew sprong en Magneton kon niet op tijd ontwijken waardoor hij geraakt werd.Ookal bijna geen effect!Dacht Treyson.
'Magneton doe je thunderbolt.' Zei de gym leider.Treyson reageerde daar niet op want het zou Sandshrw toch niet deren.Sandshrew werd geraakt en kreeg inderdaad geen schade.
'Doe vlug je hyper beam!' Riep de gym leider.
'Ontwijk het Sandshrew!' Schreeuwde Treyson.Sanshrew ilde weg springen maar het lukte niet.Hij was verlamd van de thunderbolt.
'Sandshrew,nee!' Riep Treyson en de hyper beam sloeg in.Treyson keek gespannen,net als Rea en Yassup,naar het neer dalende stof.Na een tijdje zag je Magneton zweven en voor hem lag op de grond een klein rond bolletje.Sandshrew had zich op het laatste moment op gerol.
'Sandshrew gaat het?' Vroeg Treyson bezorgt.Niets gebeurde echter.
'Sandshrew!' Riep Treyson.Rea en Yassup werden nu ook bezorgt.
'Sandshrew sta op!' Riep Rea.
'Je kunt het Sandshrew!' Riep Yassup.Opeens bewoog het bolletje.Sandshrew rolde zich langzaam uit.Over zijn hele lichaam zaten wonden.Er verscheen een melding op Treyson's pokewatch.
+ 1 level
swift

Sandshrew draaide zijn hooft naar Treyson en grijnsde dat hij oké was.
'Sandshrew doe je rollout.' Zei Treyson blij.Sandshrew raakte Magneton,Sandshrew kaatste via de grond en raakt Magneton nog een keer.
'Thunderbolt!' Riep de gym leider.Sanshrew ontweek het deze keer.
'Nog een keer rollout!' Riep Treyson grijnsend,hij had een plannetje.
'Vlug gebruik protect.' Zei de gym leider.Sandshrew kaatste tegen de protect op en vloog naar achter.Precies wat Treyson wilde.
'Swift!' Riep Treyson.Sandshrew sloeg met zijn staart en allemaal sterren vlogen op Magneton af.Die daardoor verslagen neer viel.Treyson kreeg zijn badge en samen met Rea en Yassup liepen ze de gym uit.

Best wel lang,he?:P

Reageer (3)

  • KuroTenshi

    Maar sandshrew is grond dus kan hij volgens mij ook niet verlamd raken. Leuke story. Alleen ze staan altijd wel snel tegenover de gymleader.

    1 decennium geleden
  • AnimeWrither

    Mwah.. Als je 1500 woorden niet langer vindt, is deze iderdaad wel lang voor jou doen ;D En het is een mooi hoofdstuk :D

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    Cool gymgevecht!!!:D
    snel verder(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen