Foto bij #17

Ik vond de reactie van xRadio heel lief :3

Enjoy.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Barnabas

    En ik vind jou en jouw verhaal lief! :'D

    1 decennium geleden
  • Mugiwara

    Ik ben zo benieuwd! :9~
    Ik houd van jouw story <33

    1 decennium geleden
  • Square

    Eigenlijk heb je wel weer eens een lange reactie verdiend. Het probleem is alleen dat ik niet denk dat ik daar op dit moment toe in staat ben, want ik heb op dit moment ook nogal een slaaphoofd. Ik ben eigenlijk al bijna anderhalf uur wakker, maar van op bed zitten met mijn laptop word ik niet echt scherp. (:

    Hoe dan ook, ik zal toch even mijn best doen. Weet je dat het echt heel erg fijn is dat je zo weinig schrijffouten maakt? Ik erger me namelijk dood aan verhalen waarin dat constant gebeurt, terwijl het helemaal niet zo moeilijk is om je tekst even na te lezen of tenminste door een spellingscontrole te laten checken op fouten. Maar in dit verhaal is de enige fout die ik tot nu toe heb kunnen ontdekken dat er in dit stukje 'ga' staat in plaats van 'ging', hoewel het wel verleden tijd zou moeten zijn. Maar daar kun je ook gewoon overheen lezen. :'D

    Je schrijfstijl is trouwens ook heel fijn. Je beschrijft dingen niet te uitgebreid, maar wel duidelijk. Ik heb nog geen enkele keer het gevoel gehad dat ik iets niet snapte of dat ik gewild had dat iets uitvoeriger was uitgelegd, en ook niet dat het juist te langdradig werd. Dat is heel goed, want daardoor leest het lekker.

    En heb ik eigenlijk al een keer gezegd dat ik die cover echt geweldig vind? :'D Ik weet natuurlijk nog niet of hij echt bij het verhaal past, want ik heb het gevoel dat dit allemaal nog steeds onderdeel van de inleiding is, maar ik vind hem in ieder geval heel mooi. Hij past sowieso wel bij de titel. (:

    Dat is trouwens ook nog iets wat ik knap van je vind. Dit is allemaal nog steeds inleidend, en het lijkt erop dat het belangrijkste deel van het verhaal nog moet komen. En toch is het verhaal tot dit punt absoluut niet saai geweest. (:

    O, nou is deze reactie toch wel erg lang geworden. Dan heb ik nu eigenlijk nog maar twee heel standaard woorden toe te voegen.
    Snel verder. ^^

    1 decennium geleden
  • crescendo

    Ahhw, cuties.

    1 decennium geleden
  • Birkelunden

    (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen