Foto bij Vliegveld

“ Vakantie , vakantie.” Lotte stapt juichend de auto in. Ze gaat vandaag 3 weken op vakantie naar Marokko. Ze rijden naar Schiphol. Eindelijk vandaag gaat ze voor het allereerst met haar moeder op vakantie. En ze is natuurlijk ook nog nooit met haar vader op vakantie geweest. Ze kent hem niet eens!

“Over 30 minuten vertrekt het vliegtuig naar Marokko,” zegt de stem van de omroepster. “Ik heb er zoooooooooo’n zin in, Voor het eerst weer op vakantie!,” zegt Lotte. “Lotte, doe niet zo overenthousiast,” zegt Simon. Hij ziet er nog een beetje slaperig uit. Lotte hoorde hem niet eens en rende van het ene winkeltje naar het andere winkeltje. “Mam, mag ik dit kopen, O kijk mama dit is leuk, Simon is dit niet iets voor jou,” zo ging Lotte maar door. “Lotte, schiet op,” zei haar moeder opeens. “Over 5 minuten vertrekt het vliegtuig!!” Dat hoorde Lotte natuurlijk wel. Lotte ging meteen bij haar moeder en Simon staan. Samen met z’n drieën liepen ze naar het vliegtuig. Lotte ging bij een raampje zitten en haar moeder kwam naast haar zitten.


Na ’n uurtje vliegen kwam een stewardess vragen of ze wat te drinken wilden. “Ja, doe mij maar een cola,” zei Lotte. Simon bestelde een 7-up en Lotte’s moeder bestelde koffie. Lotte keek de stewardess na. “Mam, die stewardessen hebben best leuke pakjes aan, ik zou hier later best wel willen werken.” Lotte zag achter haar een vreemde man zitten. Hij had een baard en een snorretje en zag er best wel gemeen uit. Hij draaide zich om en keek opeens recht in de ogen van Lotte. Lotte werd rood en draaide zich meteen om. “Mam, achter ons zit echt een enge man. Hij ziet er echt gemeen uit en wat ’n stomme kleren heeft hij aan,” fluisterde Lotte. Ze keek weer om. Die man had een knalgroene broek aan en een fel, paars truitje erop. Wat een combinatie………

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen