He,

sorry dat het zo lang duurde. Ik had het druk met school en ik had meer inspiratie voor mijn SA's en een nieuw serie en misschien nog ene nieuw serie die er nog niet opstaat. Helaas moet ik wel zeggen dat het weer lang kan gaan duren maar de redenen daarvoor staan op me profiel.

LoveX

New People
Deel 15
Zij doet samen met Melissa een show vanavond en als je benieuwd bent wat voor een specialiteiten zij heeft moet je vanavond kijken want er gaat meer schuil onder haar blauwe huid dan je verwacht. En zo snel als Tall was gekomen was hij ook weer weg. Ik voelde mijn gezicht warm worden en voor het eerst ik mijn leven moest ik blozen. Melissa kwam op me afgestapt en ging voor me staan. Ze schreef snel en liet me haar blocnote zien. Trek het je niet aan hoe ze kijken. Ze weten gewoon dat jij uniek bent. Laat ze ene tijdje kijken en na een verloop van tijd vinden ze je niet meer zo verbazing wekkend. Tenminste iedereen behalve Tall, die kijkt gewoon altijd eng naar je. Er verscheen een kleine grijns op mijn gezicht. Ze lachte terug en trok me mee naar het eten. Ik ging verlegen naast je jongen zitten die me toen ook was komen ophalen met Tall en Crepsley. Hij schoof een beetje van me weg. Ik voelde weer een knoop in me maag. Hij was gewoon bang voor me. Wat had ik ooit verkeerd gedaan dat hij zo bang voor me was. Ik zuchtte en er verscheen opeens een bordje met eten voor me en ik keek even op. Ik zag een jongen staan met donkergroen haar, net zulke ogen als mij en hij had in plaats van een huid, schubben op z’n gezicht. Hij leek wel een beetje op me. Ik dacht misschien wil je alvast wat eten. Melissa is nog lang niet klaar met praten, euhm.. ik bedoel schrijven met Rhamdas. Ik keek langs de jongen heen en zag Melissa met een man ‘praten’ die HUGE was. Ik kijk weer naar de jongen en hij glimlacht vriendelijk terug en ik pak het bord aan. bedankt zeg ik dan maar verlegen. Hij komt naast me zitten en kijkt richting het vuur. Zo, wat is jou verhaal dan? Ik kijk hem raar aan. Kom op, je gezicht spreekt boekdelen. Ik kan zo zien dat je ergens mee zit en ik wil je wel helpen. Wil je dat in privé doen, want dan kunnen we wel naar mij tent gaan.

Reageer (11)

  • SkyWriter

    Yeaaah it's EVRA ;D

    1 decennium geleden
  • Sucrose

    verder ^^
    -x

    1 decennium geleden
  • Sid

    ik had echt niet gezien dat er een nieuwe was... Ö
    maar hij is wel héél goed! Snel verder! x

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    Het spijt me dat het zo lang duurde voor ik deze geniale quiz eindelijk heb kunnen maken. Ik vind het nog steeds keimooi (en dat meen ik echt)

    1 decennium geleden
  • Natiex3

    nog altijd super hoor! :D
    en altijd het wachten waard!
    dus maak je maar geen zorgen :D
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen