Foto bij 30

Dat zijn al 6 hoofdstukken op 1 dag, dat verdient toch wel reacties en kudo's...?

Minstens 5 reacties, moet toch wel lukken?

We gingen dus naar de kapper en hij knipte zijn haar kort zoals hij wou, en geloof me aan het eind zag hij er nog sexier uit dan hij al was.(zie plaatje)‘En? Wat vind je d’r van?’ zei hij toen hij klaar was en betaald had. Ik keek hem met open mond aan ‘wauw!’ ‘Dus het is mooi?’ ‘Het is zeker mooi! Echt anders’ hij kreeg weer z’n –schattige- glimlach op z’n gezicht, hij pakte m’n hand vast en liepen toen samen de kapperszaak uit.
Onderweg
‘Selena?’ ‘ja?’ ‘Ik ga vanavond naar de MTV Music awards, en ik ben genomineerd, dus zou je met me mee willen gaan?’ ‘vanavond al?’ ‘jah’ ‘Ik heb amper wat om aan te trekken naar een awardshow’ ‘Nou dan koop ik toch wat voor je’ ‘nee nee nee, daar komt helemaal niets van in, als ik iets ga kopen, dan koop ik het zelf!’ ‘Laat me dan op z’n minst meegaan’ ‘hmm…nee, je ziet vanavond zelf wel wat ik aan heb’ ‘Gemene heks!’ zei hij lachend.
Hij reed naar mij huis,net toen ik wou uitstappen voelde ik zijn handen mijn arm vast pakken, ik draaide me om ‘Vergeet je niet wat?’ Ik keek hem verbaasd aan ‘Ehm..nee niet dat ik weet, wat dan?’ Hij keek me aan en tuitte zijn lippen, oohh..nu begrijp ik ‘m, Ik keek hem lachend aan ‘Ik wacht nog…’ zei hij ongeduldig maar toch lachend ‘Zoo…geduld hebben is ook een vak, misschien wil ik je helemaal geen kusje geven’ ‘Nou dan ga je niet weg’ daarna klikte hij de deuren op slot, aangezien ik zo dom was geweest om terug in te stappen en de deur dicht te doen

Reageer (2)

  • Smexy

    Hahahahahaha

    Justin is geniaal..

    GO ON!! (flower)

    1 decennium geleden
  • XxSennaxX

    haha leuk!!

    Ga verduurr!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen