Foto bij *~24~*

Zoals altijd heeft mijn plaatje niks met het verhaal te maken XD

Maar hier is het dan >///////////////<
Lees and you will know muhahahahaha XD

24.
Truth or dare with Akatsuki 3/3

“Eeeehhhh Tobi houd van iedereen !!” Plots bemoeide Zetsu zich er mee. “IK BEN GEEN HOMO !!!!!!” “Wie is het dan??” Sasori keek verdacht naar de schizofrene man. Zetsu gaf een blik richting de vensterbank en lachte weer even ongemakkelijk. Iedereen keek nu richting de vensterbank. “omg, waarom zag ik dit aankomen” Sasori sloeg tegen zijn voorhoofd net als de rest van Akatsuki. Een roos stond in de vensterbank. Het was de roos waar Zetsu altijd voor zorgde en waar niemand aan mocht komen. “Oké dat was weird, maar goed, jij bent Zetsu” Kisame wees in zijn richting. Mysterieus keek hij de kring rond. “Truth or dare aan Itachi” Itachi keek emotieloos als altijd. “Dare” “Goeie keus” Zei Zetsu’s zwarte kant. Waarom lacht zetsu. Itachi kon zijn hart sneller voelen kloppen, dit is niet goed. Zijn gezicht hield hij in de plooi en liet niks merken zoals altijd. “Itachi je moet de rest van de avond met Ayumi op je schoot zitten.” Itachi kon een blos niet onderdrukken. Ik wist het. Zetsu weet dat ik haar leuk vind. Alsof er niks aan de hand is stond Itachi op. “Waaaaaat, un. Zetsu wat ben je van pl- AU” Sasori stompte Deidara tussen zijn ribbe. Met grote ogen keek de hele Akatsuki hoe Itachi op stond e richting hun jongste lid liep die aan de andere kant van de kring zat. Zetsu grijnsde gemeen en stak zijn benen vooruit. Ach ja, ze hebben een zetje in de goede richting nodig, bedacht Zetsu zich. Itachi die dit niet in de gaten had viel vooruit boven op Ayumi. Itachi kon voelen hoe hun lichamen samen werden geperst. Zijn hoofd naast de hare. Hij voelde haar lichaam en kreeg het plotseling heel warm. Ook Ayumi begon rood te worden. Ze kon horen hoe de andere Akatsuki leden aan het lachen waren. En uit haar ooghoeken zag ze dat ook Itachi ook rood was geworden. Maar het voelde ook zo fijn om zo dichtbij hem te zijn. Net als vroeger. Het was gewoon zo vertrouwt. Itachi stond langzaam op en ging naast ayumi zitten. Beidde hadden ze en rood hoofd. “Hey jullie vergeten de dare.” Kisame begon weer te lachen net als alle andere leden. De hoofden van de twee tieners werden nog roder. Itachi trok Ayumi langzaam in zijn schoot. En zo zaten ze voor de rest van de avond. Ze hebben niks meer gezegd. Ne nog een uurtje gespeeld te hebben, besloot iedereen om er maar mee op te houden. Konan en Pein waren vlak na Itachi’s dare al weggegaan. De reden was onbekend maar er was een vermoeden. Aan het einde was Deidara in slaap gevallen, Sasori zo sterk als hij was heeft hem naar zijn bed gesleept. (het lukte niet om hem op te tillen). Ook tobi ging naar bed. Kakuzu en Hidan hadden die nacht een missie en ware ook vertrokken. Alleen Itachi, Ayumi en Zetsu bleven nog over. Ayumi zat nog steeds in Itachi’s schoot. Zetsu stond nu ook op. “Veel plezier jullie twee”En grijnzend liep hij weg.
Geschrokken keken de twee jongere om zich heen. Ze waren de laatste. Snel kroop Ayumi uit Itachi’s schoot. Helemaal rood net als Itachi. Ze staarde elkaar aan terwijl ze de deur van de woonkamer dicht hoorde vallen, wat betekende dat Zetsu weg was.

“Ayumi ?” Itachi kroop dichterbij naar het meisje dat net van zijn schoot af was gekropen. Hij had zijn Akatsuki jas niet aan. Het enige wat hij aan had was een visnet shirt en een jogging broek. Ayumi leunde op haar handen. Haar ogen keken in die van Itachi en lieten elkaar niet los. Zachtjes duwde Itachi haar naar achter op de vloerbedekking. Ze had een zwart shortje aan en een paars topje dat perfect bij haar ogen paste. Haar haren lagen verspreid over de grond en een diep rode blos werd zichtbaar op haar gezicht. Itachi hing nu over haar heen en aaide zachtjes haar wang. “Ayumi-chan ?” Ze zei niks terug maar het enige wat ze deden was elkaar aankijken. Plots leek het alsof alles vanzelf ging. Hun lippen kwamen dichter bij elkaar en raakte elkaar. Itachi liet zich meer zakken en lag nu op haar. Zijn ene hand zat in haar haren en zijn andere hand lag op haar heup. Ayumi’s armen lagen om zijn nek. Ze voelde hoe Itachi langzaam zijn mond een beetje opende. Ze liet het toe en voelde hoe zijn tong haar mond binnen drong. Itachi diepte de zoen in en hun zoen kreeg nog meer passie. Ze rolde een paar keer om zodat Ayumi boven lag en Itachi onder. Na een tijdje stopte ze, beidde keken ze elkaar hijgend aan. “I love you” “I love you” Beidde begonnen ze weer te blozen toen ze dat allebei tegelijk zeiden. Daarna begonnen ze beidde te lachen en kuste elkaar weer. Na dat ze er nog even hadden gelegen liepen ze samen richting de slaapkamers. Toen ze voorbij itachi en kisame’s liepen trok itachi haar naar binnen. “Blijf je bij mij vannacht ??” Itachi had een glimp van hoop in zijn ogen. Ayumi knikte als antwoord. Samen lagen ze die nacht in Itachi’s bed. Ze knuffelde elkaar met het romantische gesnurk van Kisame op achtergrond. “Lekker slapen” Nadat Itachi dat zei vielen ze beidde inslaap.


Reacties onegai~

Reageer (11)

  • SnoopyTheDog

    meer meer meer :D

    (Y)(Y)(Y)(Y)

    1 decennium geleden
  • Almarath

    Heel romantisch, Kisame's gesnurk xD
    Ik moest echt lachen toen ik dat las.

    1 decennium geleden
  • Chiya

    Jeeeeeeej ^^ snel verder<3

    1 decennium geleden
  • xMYxAxDEVILx

    awwwwwwwww verder plzzzzzzzz

    1 decennium geleden
  • Nnnnnadine

    EINDELIJK!
    :]

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen