Oke, sorry voor het wachten maar ik heb om het zo te zeggen, teveel gezeik aan me kop gehad. Me ouders waren steeds boos op me omdat ik wss blijf zitten en me broer en ik hadden ook steeds fight. Ik was stil en sloot mezelf het liefst de hele dag op en op school was ik erg stil en luisterde ik veel muziek. Ik had dus niet echt behoefde om iets te schrijven. Gelukkig gaat het nu iets beter en ben ik er achter gekomen dat schrijven een goede therapie is. Dus hebben jullie even geluk!

The story of SOLDIER
(Links is Sephiroth en rechts is Genesis)

Chapter 6:
Het was inderdaad goed dat ik moest gaan zitten. Het verhaal wat mij net is verteld is schokkend. Eerst geloofde ik het niet, maar anders hadden ze geen reden gehad om me mee te nemen en wat kon ik anders? Ik moest ze wel geloven. Wat mij is verteld was ook moeilijk te geloven. De erge gebeurtenissen 2 jaar geleden en die van daarvoor al. Het verhaal van Genesis, Angeal, de Jenova experimenten en het verhaal van Sephiroth.
5 jaar geleden was er een energie bedrijf genaamd Shinra, die een monopolie (alleen recht) op alle energie van Midgar had. Omdat hij energie uitputte van de levensstroom, de stroom die alles leven geeft aan deze aarde, waren er veel protesten van de andere steden. Omdat sommige protesten uit de hand dreigde te lopen had de directeur van Shinra een speciaal elite team opgericht; SOLDIER genaamd. In de 1ste klas zaten Genesis, Angeal, Sephiroth en Jeyavi. De laatste was een meisje van ongeveer 16 maar ze was samen met Sephiroth de beste. De 2 helden van SOLDIER.
De vier waren heel hecht maar Genesis zag Sephiroth ook als een rivaal. Op een dag keerde Genesis zich tegen SOLDIER en Angeal volgde hem daarin. Samen met de leerling van Angeal (Zack) waren Sephiroth en Jeyavi hun gevolgd. Echter werd er een vreselijke waarheid aan beide onthuld. Ze waren beide uit experimenten ontstaan. Op dezelfde manier gemaakt zoals monster werden gemaakt, met Mako-energie. Dit was ook de reden waarom Genesis en Angeal zich tegen Shinra hadden gekeerd. Maar toch waren Jeyavi en Sephiroth specialer. Er was namelijk iets aan de hand met Genesis en Angeal. Door het teveel aan Mako-energie wat er was bloot gesteld aan hun waren ze aan het wegrotten. Maar Sephiroth en Jeyavi hadden een Jenova cel in geplanteerd gekregen. Jenova was een grote ramp die 2000 jaar geleden op deze aarde was gekomen met het doel deze aarde te vernietigen. Jeyavi en Sephiroth hadden nooit ouders gehad en door dit verhaal waren ze helemaal de weg kwijt. Jeyavi ging naar het woud om rustig te worden en vroeg Sephiroth mee. Hij ging niet mee en dat was de grote fout geweest.
Hij werd gek van de gedachte dat hij hetzelfde was als al die monsters en hij wou zijn moeder helpen die in een cel werd bewaart. Iedereen die hem zou tegenhouden zou hij vermoorden en dat deed ie ook. Hij had het hele dorp vermoord. Zo was werelds grootste held veranderd in de grootste moordenaar.
Jeyavi kwam hier achter en ging naar Sephiroth toe om hem tegen te houden maar nadat ze het zwaard van Sephiroth afhandig had gemaakt en op het punt stond om hem te doden, kon ze het niet. Ze kon haar beste vriend waar ze verliefd op was geworden niet vermoorden, net als toen ze Genesis niet kon tegen houden om dit stomme plan te beginnen. Ze was ook verliefd op hem. Ze liep weg van Sephiroth en daarna is er nooit meer iets van haar vernomen. Sephiroth werd toch vermoord en op het einde kwam alles weer goed. Alleen alle Soldiers stierven zo een beetje. Genesis, Angeal en Zack. De wereld is na die gebeurtenissen nooit meer hetzelfde geworden. Doordat Sephiroth er toch in geslacht was om Shinra te vernietigen was de wereld in een donkere tijd gekomen waar hij nu nog in verkeerde. Dat allemaal omdat Shinra had gelogen tegen z’n werknemers.

Reageer (6)

  • Tactician

    verder!!!

    1 decennium geleden
  • ariya

    verder!!
    geeft niet dat het zo lang duurde;)
    X

    1 decennium geleden
  • jumbielove

    verder gaanis super goed

    1 decennium geleden
  • Hopefulness

    Volgens mij komt die idd op blueray ofzeu... geen idee XD
    maar snel verder :Y) love it =D
    Sephy T_T
    hijs sexyy XD
    xxx

    1 decennium geleden
  • Matsumoto

    Snel verder!
    Geeft niet dat het zo lang duurde.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen