Foto bij 003

Leslie McCarthy

Ik bekeek de jongen nog eens goed. “K-ken ik je dan ergens van?” Stotterde ik ongemakkelijk. Ik voelde me ook ongemakkelijk. De jongen glimlachte. “het kan zijn.” Nog steeds geen antwoord dus. “Waarom ben ik uitgekozen?” mompelde ik toen zachtjes. “Ik vroeg het net al.” Ik dacht weer terug aan de vraag die hij me net stelde. Ben je geen fan van mij? Ik schudde onbegrijpelijk mijn hoofd. “Hoe bedoel je, fan?” “Ik ben uh – ja – uhm – dé Justin Bieber.” Ik keek hem fronsend aan. “Justin Bieber?” hij knikte. “Nog nooit van gehoord.” Het leek of dat hij niet wist hoe hij met deze situatie moest omgaan. Hij had tegelijk de blik in de ogen of dat ik gestoord was. Was ik gestoord?

“Waarom ben je dan zo bekend, ten minste als je bekend bent?” “Ik zing.” Ik knikte begrijpelijk. Hij onderzocht me. “Waarom ben je uitgekozen?” vroeg hij. Duidelijk had hij hier zo’n minuut over nagedacht hoe hij deze vraag aan mij wilde gaan stellen. “Ik weet niet. Een man had me aangesproken -.” “Scooter.” Onderbrak hij me. “Kan wel.” Mompelde ik. “Eerst had hij zo’n 10 minuten naar mij gestaard. Daarna kwam hij naar me toegelopen en vroeg of dat ik 24 uur samen met een jongen wilde doorbrengen. Hij zei dat hij mij gekozen hadden omdat we iets gemeen hadden, maar wilde niet zeggen wat. Daarna zei hij dat als ik die 24 uur volhield 1000 dollar zou krijgen. En als wij raden wat wij gemeen hebben zou ik er nog zo’n 1000 dollar er boven op krijgen.” “Oh.” Mompelde hij. Ik zag een teleurstelling in zijn ogen.

“Is er wat?” vroeg ik op vriendelijke toon. Hij schudde zijn hoofd. “Weet je het zeker?” Ik wist gewoon dat er iets was. “Breng jij hier met mij door, alleen voor het geld?” Wat was dat voor domme vraag, ja natuurlijk alleen maar voor het geld. Ik knikte beschamend. “Oh.” Bracht hij als enigste uit zijn mond. De stilte die volgde voelde nog akeliger aan. Hij leek nu wel droevig, teleurgesteld en een beetje woede borrelde in hem op. Was hij boos op mij omdat ik dit deed voor het geld? Wat kon ik eraan doen dat ik uitgekozen was


Dit verhaal boeit volgens mij niet echt,
Oeh en ik ben vrolijk omdat ik dat boek: Justin Bieber de superster (dat best wel neppe boek vind ik zelf) heb gewonnen zonder dat ik het wist. Vanmorgen kreeg ik opeens een pakketje thuis. Ps: Vandaag wil ik een redelijk aantal hoofdstukken schrijven, als jullie me in de top 5 kudoen : )

Reageer (12)

  • hiitsfeb

    Het boeit wel, omdat het zo lekker mysterieus is.

    1 decennium geleden
  • PrettySwag

    Wouw geschreven, <3

    1 decennium geleden
  • Aberforth

    Ik ga je dus zo hard in de top 5 kudoën, en je story boeit. Je hebt echt talent. <3

    1 decennium geleden
  • iCAROLINE

    <33333

    1 decennium geleden
  • Hucci

    Omg geweldige story.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen