Foto bij 01- Wat vooraf ging

Heel even iets van waar het verhaal ongeveer begint, het is een soort vervolg op Morgenrood. ik weet dat dit stuk een beetje saai is, maar vanaf het volgende deel verteld Elisabeth over haar leven in Volterra.

De laatste keer dat de volturi en de cullens elkaar gezien hebben, is ongeveer net iets meer dan een maand geleden.

Bij de Cullens wordt het weer rustiger nu het zeker is dat Renesmee veilig is, al blijft er een gespannen sfeer hangen iedere keer de volturi ter sprake komt. Alle cullens, en de wolven, zijn zich ervan bewust dat de Volturi op wraak zint, iets wat vooral Carlisle bezig houdt, en dus ook Edward. Beide proberen om er niets van te laten merken aan Bella, renesmee of de rest, maar Bella is niet achterlijk. Het probleem houdt iedereen een beetje in zijn ban. Toch proberen ze zich zo veel mogelijk te concentreren op het nu, en laten de toekomst voor wat komen zal. Ze proberen zo veel mogelijk te genieten van hun leven, en van Renesmee...

Bij de Volturi zullen ze de nederlaag nog lang niet vergeten... Het is eeuwen geleden dat iemand de Volturi nog tegen kon houden, en dat houdt hen ook erg bezig. Vooral Aro en Caius zitten in met het reële "gevaar" dat de Cullens vormen. Ze zijn geschrokken van de groep vampiers die de Cullens bijeen konden krijgen, en dat maakt het voor hen alleen maar erger. Caius mopperd vooral -tegen Aro- dat ze al veel eerder hadden moeten ingrijpen, dat de Clan van Carlisle misschien meer was dan alleen maar een familie, maar een poging is om rustig aan de volturi aan de kant te schuiven... zoals hij al jaren voorspelt. Hij begint spijt te krijgen dat hij niet gehandeld heeft toen de Cullens nog niet zo sterk waren als ze nu zijn.
Aro begrijpt wel dat het een probleem begint te worden, en dat anderen bezorgt worden omdat de volturi er een grote vijand bij krijgt, maar hij ziet Carlisle als een vriend, en eigenlijk wil hij hem noch zijn familie iets aandoen. Maar een groep van 8 volwassen vampiers en 1 in wording is iets waar hij vanaf nu rekening mee wil houden, en hij wil ervoor zorgen dat de Volturi vanaf nu meer "getrainde" leden heeft dan de Cullens.
Terwijl Aro en Caius zich zorgen maken over hun machtsposities, is Marcus met heel andere dingen bezig. Sinds enkele jaren houdt hij zich enkel bezig met de opvoeding van het kind dat bij hen woont, Elisabeth. Marcus heeft zich altijd het meeste van al bezig gehouden met het "mensenmeisje" en heeft de sterkste band met haar. Toch heeft ze alle drie van de oudsten graag, en ziet ze als haar vaders, want haar echte ouders heeft ze nooit gekend, over hen heeft ze alleen maar verhalen gehoord...

Reageer (2)

  • BreeHalle

    mooi, snel verder !! (H)

    1 decennium geleden
  • Luv2U

    het is niet zo saai hoor!! (K) love it!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen