sorrysorrysorry voor het lange wachten,
maar hier is ie dan eindelijk (:

-EINDEXAMEN-

Ik liep naar mijn klaslokaal waar ik mijn examen moest maken, opeens kreeg ik een sms’je van een onbekend nummer.
Hallo Marloes, veel succes met je examens en tot op de trainingen. Je toekomstige coach Pascal.
Wat lief! Ik sms’te vlug wat terug en liep het lokaal in en nam op een willekeurige plek plaats. Wiskunde examen, ik was er best goed ik, maar had er een schijthekel aan. Na een paar minuutjes was iedereen binnen en kon het examen beginnen. Ik voelde mezelf zenuwachtig worden, maar negeerde het gevoel. Het papiertje werd voor mijn neus geschoven, en ik pakte mijn pen en ging aan het werk.

Eindelijk! Dat examen heb ik gehad, over 2 uur had ik examen Spaans, was ik ook redelijk goed in, maar niet geweldig. Langzaam liep ik naar mijn vriendinnen, haast duizelig van alle getallen die ik had gezien op het examen. “Hoe ging je examen?” was de vraag die ik meteen toegeworpen kreeg. “Goed, maar ik werd duizelig van al die getalletjes.” “Same problem over here.” Hoorde ik Samantha zeggen. “Ik kreeg wel een heel lief sms’je van mijn toekomstige coach. Hij wenste me succes.” Zei ik trots. “Wat lief! Hoe weet hij dat dan?” “Hij is mijn baas en wil van alles op de hoogte zijn van mijn school, en hij is best cool dus het maakt me niet uit.”
2 uur later vertrok ik richting de Spaanse les. Ik was zenuwachtig en had er geen goed gevoel over, maar aan de andere kant wist ik dat ik het zou redden. Ik ging naar een ander lokaal, met dezelfde indeling, en ging dan ook op ‘dezelfde’ plek zitten. Na een paar minuten kreeg ik het volgende papier voor mijn neus geschoven.

Nou, het was makkelijker dan ik had verwacht. Tevreden liep naar mijn vriendinnen. Ik voelde mijn mobiel trillen in mijn broekzak, en ik pakte hem.
Als je wilt kun je van de week een keertje kennis komen maken met je medeteamgenoten. Pascal.
Hmm, ja, maar ik moet ook leren. Nou ja, ik zou er wel wat tijd voor maken, zo kom ik wel meteen geïnteresseerd over.
Kan het vandaag al? Marloes
Ja, dat was een verstandige zet, ben ik er ook geweest en ik hoef toch niet per se te leren. Na een paar seconden kreeg ik al een sms’je terug.
Ja hoor, de training hadden we sowieso al naar wat later gezet, omdat ik dit berichtje verwachtte, om 7 uur begint de training.
Oké, 19:00 uur begon de training dus. Het is nu 13:00 uur, dus als ik wil kan ik met mijn vriendinnen nog even de stad in, wat we dus ook deden.

Het is nu rond 17:00 en ik zal maar eens gaan, over anderhalf uur was ik dan in Eindhoven. Ik pakte de sneltrein naar Breda, en toen nog eentje naar Eindhoven. Toen ik er daar eenmaal aankwam, kreeg ik een sms’je.
Loop maar naar het stadion, ik zie je daar. Ik sta bij ingang 10, ik ben er over 5 minuten. Als je dat niet red, sms mij even. Pascal
Over 5 minuutjes pas.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen