Foto bij chapter 50: Nieuwe gym leider  Kai vs Yassup!

dat plaatje heb ik zelf getekend,WAT VINDEN JULLIE ERVAN??????

Yassup,Rea en Treyson liepen van de boot af.De gym hadden ze al snel gevonden.Ze liepen naar binnen maar zagen niemand.Ze liepen door.Nog steeds niemand.Ze kwamen uit op een gevecht veld.
'Is er ook nog iemand?' Riep Yassup.
'Ah,sorry sorry.Ik wist niet dat er iemand was.' Hoorde ze een stem zeggen.Alledrie draaide ze zich met een ruk om.Een jongen van ongeveer 18 jaar stond achter hun.Hij had paars haar en littekens op zijn gezicht.Hij was erg gespierd.Om iedere onderarm had hij drie zwarte banden.
'Hey,is Brawly niet de gym leider van deze gym?' Vroeg Rea.De jongen knikte.
'Je hebt gelijk maar Brawly is met een paar surf vrienden op vakantie.Dus heeft hij mij de leiding gegeven.We kennen elkaar al lang.' Legde de jongen uit. 'Trouwens ik ben Kai.' Stelde Kai zich voor.Ze liepen naar het veld toe.
'Ik heb de sleutel van het veld met de geisers niet dus vechten we op dit normale veld.' Zei Kai en pakte drie pokeballen.
'Ieder kiest één pokeball en vecht tegen de pokemon erin.' Zei Kai.Yassup koos voor de meest linkse.Rea en Treyson kozen dezelfde pokeball en hun handen raakte elkaar aan,wat ze beide liet blozen.
'N n neem jij hem maar.' Zei Treyson en koos de andere pokeball.
'Mag ik als eerste?' Vroeg Yassup.Kai knikte en Rea en Treyson hadden er ook geen problemen mee.
'Charmander ik kies jouw.' Zei Yassup en gooide zijn pokeball.Kai gooide zijn pokeball zonder iets te zeggen.Hij wist ook niet welke Yassup had gekozen.Een bollige harige pokemon kwam te voor schijn.
'Ah Primeape.Je hebt mijn sterkste pokemon gekozen.' Zei Kai glimlachend.Yassup richtte snel zijn pokewatch.
Primeape
Primeape is de geëvolueerde vorm van Mankey. Als je oogcontact met hem maakt, zal hij je achterna zitten tot hij je te pakken heeft. Primeape heeft een ongelooflijk temperament en dat maakt hem dubbel zo gevaarlijk in een gevecht. Zijn Karateslag is geweldig. Als Primeape begint met zijn sterkste aanval, afranseling, verliest hij zijn zelfbeheersing. Hij is pas niet meer boos als er niemand in de buurt is. Het is erg moeilijk om dat eens mee te maken.

'Begin met je flamethrower.' Zei Yassup.De hete vlammen gingen op Primeape af.Kai bleef rustig.
'Primeape spring erover en doe je cross chop.' Zei Kai.Primeape sprong over de vlammen en hij kruiste zijn vuisten.
'Doe vlug je iron tail,Charmander.' Zei Yassup.De iron tail en de cross chop raakte elkaar,maar de iron tail was zwakker en Charmander werd door de zaal gegooid.
'Primeape doe je karate chop.' Zei Kai.Charmander stond vlug op.
'Ontwijk en fire blast!' Riep Yassup.CHarmander ontweek het en Primeape werd hard geraakt door fire blast.
'Ga door met je fire fang.' Zei Yassup.
'Primeape doe seismic toss!' Riep Kai.Primeape klemde Charmander tussen zijn armen waardoor Charmander zijn fire fang niet kon doen.Primeape sprong omhoog en gooide Charmander met een bloedgang naar beneden.Charmander kwam keihard neer en stof vloog in de ronte.Yassup's pokewatch trilde.Yassup grijnsde.Dit was waarop hij wachtte.Licht kwam te voor schijn.Charmander groeide.
'Char charmeleon.' Zei Charmeleon.Treyson richtte zijn pokewatch.
Charmeleon
Charmeleon is een Vuurpokémon.Als hij met zijn brandende staart zwaait, gaat de temperatuur naar ondraaglijke hoogte. Hij raakt opgewonden van heftige gevechten en hij kan dan blauw-witte vlammen uitstoten.Hij heeft een brandende staart waarmee hij heel gemakkelijk IJspokémon kan verslaan. Daarnaast heeft hij echter ook nog de beschikking over een ijzersterke staart en messcherpe klauwen.
-dragon rage
-fire blast
-iron tail
-dragon claw

'Primeape doe cross chop!' Riep Kai.
'Jij je iron tail,Charmeleon.' Zei Yassup.De twee pokemon raakte elkaar maar de aanvallen waren nu even sterk en ze kaatste niet van elkaar af.
'Gebruik vlug je dragon claw!' Riep Yassup.Charmeleon was dichtbij Primeape en raakte hem hard.
'Seismic toss,Primeape!' Riep Kai.Charmeleon kon niet ontwijken en werd weer vast gegrepen.Primeape sprong en gooide Charmeleon weer omlaag.
'Fire blast.' Zei Yassup.Charmeleon begreep Yassup en deed fie blast op de grond.De twee pokemon kwamen overeind.Primeape had door fire blast meer schade opgelopen dan Charmeleon.
'Primeape gebruik close combat!' Riep Kai.
'Doe alles om het te ontwijken!' Riep Yassup.Een gevecht barste los.De vuisten van Primeape gingen zonder ophouden richting Charmeleon.Charmeleon dook,sprong en rende om het te ontwijken.Opeens zag Yassup een opening,een moment dat Primeape twee tellen stil stond.
'Iron tail!' Brulde Yassup.Primeape werd keihard geraakt en viel naar achter en kwam niet meer overeind.
'Primeape kom terug.' Zei Kai glimlachend en liep naar Yassup.
'Je hebt van mijn sterkste pokemon gewonnen met goed denk werk.' Zei Kai en overhandigde de badge.Yassup liep naar Rea en Treyson.
'Cool dat Charmander geëvenlueerd is.' Zei Treyson bewonderend.Rea knikte instemmend en stond op.
'Mag ik eerst?' Vroeg ze aan Treyson.
'Tuurlijk.' Zei Treyson glimlachend.Rea liep naar het veld.
'Sano ik kies jouw!' Zei ze en goide haar pokeball.Welke pokemon zat in de pokeballd die ze had gekozen?

...weet niets te zeggen -_-' .....
o ja wel,CHAPTER 50!!!!!!!!!!!!!!(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)

Reageer (4)

  • KuroTenshi

    Wauw! echt heel mooi getekend.

    Jeeeej weer iets geëvolueerd (dance)

    1 decennium geleden
  • AnimeWrither

    Cool getekend :D

    1 decennium geleden
  • oshawott14

    mooi getekend (Y)

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    Cool dat Charmander is geëvolueerd :D
    trouwens cool gedaan dat plaatje(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen