Foto bij chapter 52: Sharpedo aanval!

Dat plaatje van Sandshrew vond ik echt leuk.Precies de Sandshrew van Treyson;)

In de stad was een alarm afgegaan.De mensen moesten in hun huizen blijven of in ieder geval ver van het strand blijven.Kai,Yassup,Rea en Treyson waren de enigste buiten.Iedereen in hun huis zat achter hun ramen geplakt.De meeste keken naar Kai en de rest of naar de Sharpedo's.
'Wat nu?' Vroeg Yassup opeens.
'Geen idee.' Mompelde Kai.Rea keek naar Yassup.
'Gaat het wel?' Vroeg ze bezorgt.Yassup knikte en trok zijn t-shirt uit.Op zijn rug zaten allemaal blauwe plekken.Rea keek verbaast.
'Doet het echt geen pijn?' Vroeg ze ongelovig.
'Niet meer zo erg als in het begin.Die pijnstillers hebben geholpen.' Zei Yassup en glimlachde om iedereen gerust te stellen.Hij trok alleen zijn t-shirt aan.Het was veel te heet voor een vest.Het was 2 uur en de zon stond op zijn hoogst.Iedereen was aan het bakken.Treyson had zijn t-shirt uitgetrokken en zijn zwembroek aangetrokken omdat die korter was.
'Waarom zouden ze zo boos zijn?' Vroeg Rea aan Kai.
'Ik zou het niet weten.Normaal doen ze nooit zo,alleen als ze zich bedreigt voelen.' Zei Kai.Treyson stond op en liep richting de Sharpedo's.
'Treyson wat ga je doen?' Vroeg Rea.Treyson draaide zich om.
'Als ze zo doen omdat ze zich bedreigt voelen,moeten we laten zien dat we geen bedreiging zijn.' Zei Treyson en liep verder tot hij voor de Sharpedo stond.Wat hem opviel was dat één Sharpedo achter ze zwom en de baas leek.
'Sharpedo wat er ook gebeurd is,het was niet met opzet.De mensen hier zullen jullie niets doen.' Zei Treyson maar als antwoord kreeg Treyson een water gun tegen zijn hooft.Treyson stond op.
'HEY!Ik probeer jullie te helpen.' Zei Treyson een beetje pissig.Deze keer deden de Sharpedo's niets en luisterde.
'Er is maar één manier om Sharpedo's weg te krijgen.' Zei een man.Hij had een snor én een Minun naast hem lopen.Hij liep naar Treyson toe.
'Minun gebruik je thunderbolt.' Zei de man.De Sharpedo werden geraakt.
'SHAR SHARPEDO SHARPE SHARPEDO.' Riep alle Sharpedo van de pijn.Toen Minun stopte vuurde alle Sharpedo water pulse af op de man.Treyson duwde de man en zichzelf op de grond.De water pulse ging over hun heen en raakte Treyson en de man niet.Ze stonden weer op.Treyson keek boos.
'Wat is er?' Vroeg de man.Treyson duwde hem tegen een strandhut en greep zijn kraag.
'Ben je gek?!Die Sharpedo vallen aan omdat ze zich bedreigt voelen!Ze zijn bang,daarom vallen ze aan!!!' Brulde Treyson tegen de man.Treyson had het niet in de gaten maar de Sharpedo die achter de andere zwom keek naar Treyson.Kai kwam aanrennen en legde een hand op Treyson's schouder.
'Laat hem maar los.' Zei Kai.Treyson zuchtte en liet de man gaan.
'Pako volg het advies van agent Jenny op en ga naar je huis.' Zei Kai.Pako mompelde nog iets en liep weg.Treyson draaide zich weer om naar de Sharpedo.
'Geloof me,niemand zal jullie meer verwonde.Daar zal ik voor zorgen.' Zei Treyson maar de Sharpedo luisterde niet meer en vuurde een water gun op Treyson.Treyson hielde een hand voor zijn gezicht.
'Luister alstjeblieft!Ik zal niet toestaan dat jullie nog bedreigt worden.' Zei Treyson.
'SHARPEDO!' Klonk een luid gebrul.De andere sharpedo stopte met hun water gun en draaide zich om.Treyson keek wat er gebeurde.Die Pako zat op een grote en hoge vissersboot en had de leider van de SHarpedo's in een net waar Minun een thunder op deed.
'Shar sharpedo.' Zeiden de andere Sharpedo en spoten met hun water gun of water pulse op de boot.Maar een Spinda stond op de boot en gbruikte protect waardoor de aanvallen geen zin hadden.Ik ben het zat!Dacht Treyson.Hij rende terug het strand op richting de Sharpedo.Net voor hun hoofden sprong hij.
'Treyson!' Schreeuwde Rea geschrokken.Treyson sprong over de Sharpedo en dook het water in.Eén Sharpedo dook ook het water in.Toen Treyson weer boven water kwam hield hij de bek van een Sharpedo tussen zijn handen en knieën.Als zijn bek open ging zijn hij Treyson kunnen bijten.Rea rende naar het strand en keek bang toe.
'SHARPEDO!' Bracht de leider Sharpedo uit die nog steeds onder stroom stond.De Sharpedo die Treyson aanviel werd rustig en zwom terug naar de andere.Treyson zwom naar het net wat over de reling van de boot hing.Treyson strekte zijn armen boven zich uit en probeerde het te pakken maar het lukte niet.Treyson nam een hap lucht en dook onder.Twee tellen later schoot hij het water uit.
'Slim,hij heeft zich afgezet op de rotsen onder water.' Zei Kai tegen Rea die verbaast keek.Treyson greep het net en kwam ook onder stroom te staan.
'Aaaaarg.' Zei Treyson maar hield verder zijn mond.Hij zal de Sharpedo helpen.Dat moest.Ging door Treyson's hooft heen.Treyson trok aan het touw maar het hielp niet.
'Kom op!' Zei Treyson en trok harder.Nog steeds ging het net niet kapot.Treyson nap het touw in zijn mond en begon het door te bijten.Het ging niet snel maar het hielp wel.De leider Sharpedo keek naar Treyson.Toen keek de leider Sharpedo vastberaden.Hij opende zijn bek en beet samen met Treyson het touw door.
'Sharpedo...' Mompelde Treyson en glimlachde.Opeens brak het touw.
'Oké,dan.Sharpedo je bent vrij.' Zei Treyson glimlachend en opende het touw.Sharpedo sprong eruit in het water.Gechrokken stopte Minun met de thunderbolt.Treyson zag zijn kans en klom via het net omhoog.
'Waar wacht je op,Minun?Doe je thunder.' Zei Pako.
'Dacht het niet!' Riep Treyson en sprong over de reling.Hij duwde Minun weg zodat die geen thunder kon doen.
'Spinda doe je hypnosis op deze jongen.' Zei Pako en wees naar Treyson.Treyson nam een kleine aanloop en liet zich door de benen van Pako glijden.Treyson stond snel op en ging achter hem staan.Spinda dacht niet na en vuurde gewoon zijn hypnosis af waardoor Pako nu werd geraakt.Pako viel slapen voorover op het dek.Het duurde niet lang voor agent Jenny op een politieboot aankwam en Pako in de boeie sloeg en Treyson op het strand afzette.De Shapedo zwommen naast elkaar op een rijtje en de leider SHarpedo lag half op het strand.Treyson aaide hem over zijn hooft.
'Het ga je goed.' Zei Treyson en de Sharpedo verdwenen in de zee.

En?Ik vind het best een coole episode en jullie?

Reageer (3)

  • KidouYuuto

    Juka kwam aan zwemmen en deed snel dive met Tsunami

    1 decennium geleden
  • KuroTenshi

    echt een coole episode

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    ik vind hem super cool:D
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen