Foto bij chapter 54: Een onbekende bekende!

Op het plaatje zie je Shawn,de broer van Ethan.

Treyson,Yassup en Rea waren snel over in Slateport city.Ze hadden op de boot gehoord dat prof,Birch in Slateport zou zijn en hadden besloten om hem gedag te zeggen als hij het niet te druk had.Ze liepen door de stad naar het gebouw waar volgens zeggen prof.Birch zou zijn.Het was een laag huis.Het had alleen de begane grond.Ze liepen er langs maar hoorden prof.Birch druk praten.
'Zo te horen heeft hij het druk.We kunnen hem beter met rust laten.' Zei Rea.Yassup en Treyson stemde in.Ze liepen langs het huis.Treyson robeerde te horen wat ze zeiden.Een jongens stem praatte nu.
'Ik wil dit snel afhandelen en terug naar Johto,dat heb ik Ethan belooft.' Zei de stem.Treyson's ogen werden groter en probeerde beter te luisteren ookal liepen ze door.
'Hij is mijn kleine broer.' zei de stem.Treyson stopte met lopen en rende naar het huis.Yassup en Rea keken verbaast naar Treyson.Treyson stormde het huis binnen.
'Ben jij de grote broer van Ethan?' Vroeg Treyson.De jongen keek naar Treyson.
'Ja,mijn naam is Shawn.' Zei Shawn.Treyson keek blij.
'Ik ben een vriend van Ethan.Hij heeft me over jouw verteld.' Legde Treyson uit.Shawn dacht na en zei uiteindelijk niets maar keek een beetje argwanend.Hoe kan iemand uit Hoenn mijn broertje kennen?Dacht Shawn.Yassup en rea kwamen nu ook binnen.
'Wie is dat?' Vroeg Yassup.
'Dit is Shawn,de grote broer van Ethan.' Zei Treyson.
'Wat is dit hier?Een vrienden reünie?' Vroeg prof.Birch.
'Nee,we kennen elkaar eigenlijk niet maar ook weer wel.' Zei Yassup.
'...-_-' Prof.Birch had niets meer te zeggen.Shawn lachte erom.
'Wat kom je hier eigenlijk doen?' Vroeg Treyson.
'Ik kom shiny pokemon bestuderen.' Vertelde Shawn.Treyson grijnsde.
'Yassup heeft er één.' Zei Treyson trots op zijn vriend.Shawn knikte en draaide zich om naar prof.Birch.
'Kan ik eventueel dan met hun meegaan?' Vroeg hij.Prof.Birch knikte dat het goed was.
Ze liepen de stad uit en gingen ergens in een bos zitten en lunchen.
Shawn keek op naar Yassup.
'Mag ik je Totodile zien?' Vroeg Shawn nieuwsgierig.Yassup grijnsde trots om zijn Totodile en gooide de pokeball.
Shawn liep naar Totodile toe.
'Hey,kleine.' Zei Shawn lachend en aaide Totodile over zijn koppie.Shawn pakte een klein tekenblok en tekende de kleuren van Totodile na.
'Kijk uit!' Riep Rea opeens.Een grijp arm schoot op Totodile af en sleurde hem de bosjes in.Een grote machine kwam te voorschijn en reed met Totodile weg.Twee team rocket leden zeiden wat door een microfoon.
'De shiny pokemon zullen allemaal van ons worden.Denk er maar niet aan om ze terug te krijgen.' Zei de mannenstem.
'Dat dacht ik niet.' Zei Shawn en gooide twee pokeballen.
'Staraptor vlieg met Raichu naar de machine!' Riep Shawn en rende achter de machine aan.Yassup rende er ook achter aan.
'Totodile!' Schreeuwde Yassup.Totodile probeerde zich los te maken maar het lukte niet.Staraptor was bij de machine en Raichu sprong van zijn rug af.
'Raichu gebruik je iron tail om de grijp arm kapot te maken.' Zei Shawn.Raichu deed iron tail maar het maakte weinig schade.Yassup trok een sprintje naar de machine.Hij sprong erop en klom omhoog naar Totodile.
'Staraptor breng me ook op de machine.' Zei Shawn en stond al snel naast Yassup.
'Charmeleon gebruik dragon claw.' Zei Yassup.Charmeleon samen met Raichu deden hun aanval en de grijp arm ging langzaam maar zeker kapot.Toen de greep op Totodile verminderde pakte Yassup Totodile.
'Gaat het?' Vroeg Yassup bezorgt.Totodile knikte.Yassup draaide zich om maar zijn voet gleed weg en hij viel van de machine.Treyson en Rea keken met groten ogen toe.
'Makuba vang hem op.' Zei Rea en gooide al rennend haar pokeball.Makuba rende onder Yassup en ving hem op.Treyson en Rea hadden hem ingehaald.
'Bedankt Rea.' Zei Yassup opgelucht.Terwijl Shawn naar Yassup keek had hij niet in de gaten dat Raichu gevangen kwam te zitten in een slagen bol.
'Raichu!' Riep Shawn.Treyson keek op en zag dat Richu en Shawn in de problemen zaten.
'Swellow,til me omhoog.' Zei Treyson.Swellow moest er nog aan wennen om met een mens te vliegen maar het lukte hem goed.Treyson sprong op de machine en deed Swellow weer in zijn pokeball.
'Sandshrew gebruik je slash.' Zei Treyson maar er bleef echter maar een bijna onzichtbaar krasje over.
'Rai.' Zei Raichu verdrietig en zijn ogen begonen te tranen.
'Verdomme!' Zei Shawn en sloeg met zijn vuisten op het glas.Het hielp maar weinig.Treyson begon ook te slaan.Steeds harder en op volle kracht.Het glas trilde maar brak niet.
'Kom op.' Zei Shawn en beukte nog harder.Beide sloegen ze door.De machine stopte met rijden omdat voor hem een rivier lag.Maar het maakte geen verandering aan het feit dat Raichu nog vast zat.
'DAMMIT!' Riep Treyson.Hij trok zijn twee armen naar achter.
'Raah!' Riep hij.Treyson sloeg keihard met de platte hand op het glas.Het glas spatte uit elkaar en Raichu sprong om Shawn's nek.
'Bedankt.' Zei Shawn tegen Treyson.
'Graag gedaan.' Zei Treyson en haalde zijn schouders op alsof het niets was.Ze keken beide naar de grond.Ze keken elkaar aan en begonnen te grijnsend.Teglijk pakte ze een pokeball.
'Sewllow/Staraptor draag me.' Zeiden ze tegelijk.Treyson en Shawn vlogen naast elkaar achter de machine.
'Wedden dat een quick attack genoeg is om hem in het water te krijgen?' Zei Treyson grijnsend.Beide deden ze quick attack en zoals verwacht viel de machine rokend in het water.Samen vlogen ze terug naar Rea en Yassup.
'We kunnen beter in het bos kamperen,het is te laat om nu nog een pokecenter te zoeken.' Zei Rea.Iedereen stemde in en ze sliepen onder de heldere sterrenhemel.Shawn dacht in de avond nog na.Hoe kunnen ze Ethan kennen?Maar Shawn kon niets bedenken en ging ook slapen.Het zal wel.

Ik had liever een coolere episode van mijzelf verwacht maar de volgende wordt wel beter.Ik heb namelijk al een idee in mijn hooft(cool)

Reageer (2)

  • KuroTenshi

    Nou wat is dat idee???

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    Hij is cool:D
    bwaah, ik heb een cool idee in me hoofd(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen