Foto bij 23| Talking with Neville

Bedankt voor jullie reacties :'3

40 abo's :'3

Fay had zich nog nooit zo rot gevoeld. Oke, meschien wel rotter dan dit, maar het voelde iniedergeval slecht. Ze kon nog amper geloven dat Draco Malfoy haar echt probeerde te vervloeken terwijl hij eerst zo aardig deed. Misschien had Hermione gelijk, ze moest ook niets verwachten van Slytherins en vooral niet van Draco Malfoy.
In plaats van dat Fay naar de bibliotheek ging liep ze naar de leerlingen kamer. Nu viel Harry's plan ook nog eens in het water, want Draco vond haar niet aardig en had dat ook nooit gevonden.
In zijn ogen was ze nog steeds het smerige modderbloedje. ''Boterbonzies''Zei Fay zuchtend toen ze voor het portret gat stond.
De dikke dame knikte en zwaaide open, Fay stapte naar binnen en ging bij Neville zitten die blijkbaar ook een tussenuur had. ''Hoi Neville''Zei Fay terwijl ze tegen over hem op een van de banken ging zitten.
''Hoi''Zei Neville, hij had een boek over giftige planten in zijn hand zag Fay. ''Heb jij een ander rooster dan Dean en Seamus?''Vroeg Fay, ze wist dat Neville niet al te veel slijmballen had gehaald. Dus het kon wel zijn dat Neville niet in elke puist klas was toegelaten.
Even vertrok Neville's gezicht, ''Ja''Zei hij een tikje somber.
''Hermione en ik hebben ook een heel ander rooster dan Harry en Ron''Zei Fay, ''Best irritant, want als je ze nou net nodig hebt zijn ze er niet''. Ze sprak de laatste woorden zacht en haast onverstaanbaar uit. Hermione zou het haar er zeker inwrijven dat ze gelijk had. Daarom had ze op dit soort moment Harry nodig, daar kon je pas echt mee praten zonder steeds 'Ik zei je toch' naar je hoofd te krijgen. ''Het is wel heel anders hé, nu''Zei Neville plotseling, Fay schrok op uit haar gedachten ''Hoe bedoel je?''Vroeg ze een beetje afwezig. ''Nou, nu iedereen andere roosters heeft enzo en het lijkt net alsof we allemaal veranderen ook qua gevoelens. Lavender is steeds minder bij Parvati terwijl ze eerst de beste vriendinnen waren en volgens mij begint Dean gevoelens te krijgen voor Ginny''Vertelde Neville kalmpjes. Fay keek Neville ongelovig aan. Neville had eigenlijk nooit zoveel vrienden gehad, maar ondanks dat merkte hij van gewoon bijna alles wat er gaande was. Ze had dit eerder uit de mond van Luna Lovegood verwacht, maar Neville? ''Volgens mij begin jij ook wel te veranderen''Zei Fay bemoedigend, ze bedoelde het natuurlijk positief. Neville kleurde rood, ''In de positieve zin''Voegde ze er snel aan toe. Neville knikte, maar was nog steeds een beetje rood. ''Zal ik je eens helpen met bezweringen? Ik hoorde dat je daar nog net bent toegelaten tot de puist klas''Zei Fay, ''Ja,dat is is..goed''Zei Neville een beetje verbaast, men bood hem best weinig hulp aan. Fay glimlachte, het helpen van Neville zou haar gedachten vast afleiden van Draco.

Reageer (2)

  • Galadriwele

    Gimme more! Gimmeee moooooooore! Alsjeblieft?
    Dit is echt zo'n geweldig verhaal.
    Draco is echt stom geweest. Ik hoop dat hij een maneir vindt om het snel 'goed te maken'.
    (flower)

    1 decennium geleden
  • Myrdie

    arme fay ): ik snap heel goed hoe ze zich voelt, ik zou ook niet graag afgewezen worden door draco ):
    snelmeer?<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen