Foto bij 24| The Slytherin room.

Jullie reacties inspireren me echt(ookal zijn het er niet zo veel) :'3
Gij hebben vast ook gemerkt dat ik het van twee kanten beschrijf van de Zwadderaar en Griffoendor kant. :']
veel lees plezier xd

''Dat was knap vernederend''Zei Theo grijnzend van amusatie terwijl hij met Blaise en Draco de leerlingen kamer van Slytherin binnen liep. ''Ik krijg der nog wel''Mompelde Blaise, hij liet zich niet verrassen door een modderbloedje, laat staan vernederen. Draco had na het hele tafereel niks meer gezegd. Hij wist dat hij het nu helemaal had verpest bij Fay. Waarom was hij zo dom geweest haar te vervloeken?
Waarom had hij niet gewoon Theo voor gelaten? Dan had het iniedergeval een verschil gemaakt. Draco zette zich neer op een van de groene banken en zuchtte. Zijn tussenuur was alweer bijna voorbij zodra de grote bel van Hogwarts ging zou hij nog 1 uur bezweringen en 1 uur gedaanteverwisseling hebben. Blaise liep naar de slaapzalen terwijl Theo tegenover hem op een andere bank ging zitten. ''Je hebt het wel aardig verpest hé''Zei Theo grijnzend, ''Kan ik er wat aan doen dat, dat modderbloedje een schildspreuk gebruikte''Zei Draco, hij voelde de spijt door zijn lichaam trekken elke keer dat hij haar modderbloedje noemde. ''Ik bedoel, nu vind Fay je zeker niet meer zo leuk''Zei Theo zijn grijns werd breder en breder. ''Begin jij nu ook al? Ik dacht dat je mij juist wel geloofde''Zei Draco verontwaardigd, ''Ja, eerst wel tot je zo'n vreselijk zwakke vloek afvuurde''Zei Theo. ''Ik had beter verwacht. Draco fronsde geïrriteerd, dit was nou het nadeel van Slytherins als vrienden. Ze geloofde je nooit, ze waren sluw en je kon ze nooit vertrouwen. ''Draccieee!''Krijste een bekende stem, Draco wenste dat hij kon verdwijnselen toen hij Pansy Parkinson zijn kant op zag komen. ''Merlijns baard, ik herinner me nu pas dat ik buiten wat ben vergeten''Zei Theo snel, hij stond op en liep grijnzend weg.
Dat noemde zich een beste vriend, dacht Draco geïrriteerd.
''Dracie, ik heb je te lang niet gezien''Zei Pansy met een pruillipje, gelukkig was Draco snel van begrip en kon hij nog net opschuiven zodat hij voorkwam dat ze op zijn schoot belandde toen ze ging zitten.
''Ik had het druk met huiswerk enzo, vandaar''Zei Draco koeltjes, hij had gewoon geen behoefte aan Pansy op dit moment. Hij voelde zich al rot genoeg. ''Je kan het gewoon altijd van mij overschrijven, je hoeft het maar te vragen''Zei Pansy met iets wat op een verleidelijke blik moest lijken. ''Nee, ik doe het liever zelf''Zei Draco bot, Pansy fronsde want ze was nogal verbaast over Draco's afstandelijkheid.
''Weetje ik dacht eraan, als ik en Blaise nou wisselen van plek bij toverdranken dan zien we elkaar vaker''Zei Pansy, elke minuut met Draco was haar dierbaar. Voor Draco was dit duidelijk het moment om te stoppen met dit gesprek, want hij zat nog liever langs Blaise die hem in de gaten hield dan naast de slijmerige Pansy Parkinson.
Wat moest Fay wel niet van hem denken als ze Pansy zo zag slijmen alsof ze iets hadden? Oke, Fay dacht al niet zo goed over hem, maar dit zou het alleen nog maar verergeren. ''Ik moet even wat doen''Zei Draco, zonder oogcontact met Pansy te maken of tenminste haar voorstel te beantwoorden stond hij op en liep snel naar de jongens slaapzaal.
Misschien hadden Blaise en Theo gelijk, hij kon haar niet eeuwig ontlopen en de tijd begon ook nog eens te dringen.






reacties? :'3

Reageer (5)

  • KidouYuuto

    wie vind draco noww leuk fred is knapper

    1 decennium geleden
  • Delic

    Weetje... Hij kon haar ook gewoon op zijn schoot laten zitten en haar er vervolgens af gooien x3

    1 decennium geleden
  • Smesty

    snel verder!!!
    love it!!
    xx

    1 decennium geleden
  • Myrdie

    hahaha, ik had pansy al zolang een keer ondergekots of een enorme klap tegen haar trollenkop gegeven.. echt niet normaal wat een muts dat is.
    snelverder <3

    1 decennium geleden
  • Xion

    aah arme Draco!

    Love your story!(H)
    Snel verder!(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen