Foto bij Are you an angel or devil? {Jacob Black Lovestory}  7 Melanie

deze keer iets langer dan hij normaal was om het goed te maken...ben net de klas uitgestuurd omdat ik bezig was met schrijven in plaats van met de film >.<

p.s. als je een rol wil in het verhaal stuur me dan een pb met het lijstje dat je in het vorige hoofdstuk vind. dan krijg je van mij een rol in mijn verhaal

Sam kijkt even naar mijn vader die zijn hoofd schud. “Sorry Melanie,hij heeft echt rust nodig. Misschien later.” Ik knik teleurgesteld en recht mijn rug. ‘Geen zwakte tonen!’ zegt mijn moeder altijd. Ik eet de muffin op en Seth grinnikt. “Anders ga je met mij,Quil en Embry mee naar het strand. Dan kan je vader nog even wat met Sam praten.” Ik kijk mijn vader aan die knikt en glimlacht. “Goed, ik ga wel mee,”glimlach ik.

Rustig lopen we naar het strand en ik kijk onderweg nog naar de mooie omgeving. “Het is echt prachtig hier,” stoot ik uit en ze lachen even voor we het strand op rennen. “Eerste!”lach ik zodra ik als eerste bij de boom aankom en ik hoor ze grinniken. “Jullie hebben mij laten winnen of niet?” “Misschien” hoor ik uit die monden en en ik grinnik even zacht.

Na een tijdje komt er een jongen en een meisje langs lopen. Ik bekijk ze en Quil kucht even. “Zeg dat meisje, lijkt die niet op Alice Cullen?” fluistert Quil zacht tegen Embry in de hoop dat ik het niet hoor. Ik besluit er meer niks over te zeggen en kijk naar Seth die als bevroren naar het meisje kijkt. Ze lijkt wel een elfje. Alleen is ze dat niet. “Seth?wat is er?” Meteen kijken Quil en Embry naar Seth en zuchten even met een grinnik. “Let er maar niet op Melanie,Seth is een beetje verliefd” grinnikt Embry en stoot Seth aan die geschrokken opkijkt. “Ga dan naar haar toe” glimlach ik en hij glimlacht even voor hij naar haar toe rent om zich voor te stellen.

Een minuut later komt hij terug en grijnst. “Ze heet Eline en komt vanavond naar Sam’s huis. Daarna gaan we naar de film” glimlacht hij naar ons en Embry joelt voor hij gestompt wordt door Seth. Toch met wat angst kijk ik toe hoe ze beginnen te stoeien. Het gaat er behoorlijk hard aan toe en ik deins van schrik wat achteruit.

Reageer (3)

  • xoxPrisxox

    snel verder

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Verder!

    1 decennium geleden
  • ShyAnimagus

    Whahahaha date met Seth ;D
    yeah Eline ademt xD
    Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen