Foto bij chapter 57: Sandshrew kwijt en weer naar Jotho!?

Wie vind(behalve ik) Sandshrew cool,schattig en sterk?


KARAOKEMON!

Sandshrew
You know there is no other
I choose you
Because you are my brother
In this game we play
And if he have to go all day
We can leave the other masters
Far behind

I've been training all my life
Waiting all this time
For this moment to arrive
And now that it's here
I don't have the fear
'Cause there's nothing left to hide

It's me and you
And there's nothing that
We can't do
'Cause in the Pokémon world
Even masters have to learn
They always find something new

Sandshrew
You now there is no other
I choose you
Sandshrew

Yassup was als eerste wakker en ging in het bos weer wat fruit zoeken wat uit zijn rugzak weg was.Hij wist niet hoe het kwam maar het maaktte hem niet uit.Met het fruit had hij ontbijt gemaakt voor de rest.Toen ze klaar waren met eten en de laatste dingen inpakte werd Treyson een beetje ongerust.
'Heeft iemand Sandshrew gezien?' Vroeg Treyson.Iedereen schudde zijn hooft.Treyson keek ongerust om zich heen.
'Shawn moet nu naar de boot,Sandshrew is vast niet ver weg.We zoeken hem later.' Stelde Yassup voor.Treyson wilde er tegenin gaan maar zie niets.Hij wilde ook Shawn uitzwaaien.Met z'n vieren liepen ze naar de grote boot die vanuit Slateport city vertrok.Shawn had ze gedag gezegt en bedankt.Hij stondop de boot bij een reling.Treyson keek nog steeds om zich heen of hij Sandshrew niet toevallig zag.Sandshrew rekte zich uit en wreef in zijn oogjes.Hij zat in een soort witte zak.Hij ging staan en kwam met zijn hooft er boven uit.Sandshrew zat achter een hooft van een blonde jongen.Sandshrew keek erlangs.De boot toeterde luid en Treyson keek op om naar Shawn te zwaaien.Treyson's ogen werden groot.
'SANDHSREW!' Riep Treyson boven het getoeter uit.Treyson begon te rennen door de stoet of mensen.Hij werd geduwd maar Treyson duwde hard terug en rende naar de loopplank.
'Treyson!' Hoorde Treyson roepen.Treyson draaide zich om en zag Rea geplet worden tussen twee dikke mannen.Treyson spurtte naar haar en pakte haar hand en trok haar met hem mee.Samen rende ze de loopplank op en rende over de boot naar Shawn.
'Shawn!' Riep Treyson.Shawn draaide zich om en keek verbaast naar Treyson en Rea.
'Wat is er?' Vroeg hij.Treyson zei niets maar liep achter Shawn.
'Huh?' Zei Shawn.Treyson pakte Sandshrew uit Shawn's capuchon.
'Sandshrew zat in jou capuchon.' Legde Treyson uit.Shawn knikte.
'We moeten gaan,anders vertrekt de boot.' Zei Rea.Treyson en Rea rende terug naar de loopplank.Ze stonden voor het gedeelte waar de plank had gelegen.
'Oh nee.' Zei Rea.
'We zijn te laat.' Zei Treyson.De looplank weg en de boot vaarde uit de haven.
'Hoe komen we terug?' Vroeg Rea en keek naar Treyson.
'Ik denk dat we in Jotho moeten overstappen op de boot terug naar Hoenn.' Bedacht Treyson.
'TREYSON!!!REA!!!' Hoorde ze iemand schreeuwen.Ze keken over de reling en zagen dat Yassup nog op de kade stond.
'Yassup!' Bracht Treyson verbaast uit en pakte een pokeball.
'Swellow haal Yassup op.' Zei Treyson en Swellow vloog naar Yassup.Yassup ging voorzichtig op zijn rug zitten en ze vlogen naar de boot.Yassup stapte af en Treyson deed Swellow in zijn pokeball.Rea en Treyson keken naar Yassup.
' -__-' ' Zo keek Yassup.
'Jij bent de snelste renner,hoe kan jij nou weer achter blijven?' Vroeg Treyson lachend.
'Twee vetzakken duwde me op de grond en ik kon geen kant op.' Legde Yassup uit.Alle drie moesten ze lachen.Ze besloten om in Jotho de boot terug naar Hoenn te nemen.De rest van de middag verveelde ze ich.Op de boot was geen ene reet te doen.Ze gingen vroeg eten en zochten een lege kamer.Daaar praate ze nog wat en vielen al snel in slaap.
Volgende dag
Treyson,Yassup en Rea werden laat wakker en toen ze naar het dek gingen konden ze Jotho zien.Voor Treyson en Yassup kwamen er allemaal herinneringen op waarover ze kletste.Rea wist niet waar ze het over hadden maar vond het leuk om naar te luisteren.Ze kwamen aan in Jotho en liepen samen met Shawn de boot af.
'Hey,ik moet zo snel mogelijk mijn informatie aan de prof. geven dus ik moet gaan.' Zei SHawn.Ze namen (weer) afscheid.Treyson,Rea en Yassup keken op een schema aan een prikbord.De volgende boot naar Hoenn zou vertrekken over twee uur.Het was lang maar ze gingen wachtten.Treyson liep een beetje over de have heen en weer met Sandshrew op zijn schouder.
'Hé?' Zei Treyson,een folder lag bij zijn voet.Treyson pakte het op en las het.Treyson begon te glunderen en liep naar Yassup en Rea.
'Jongens moet je horen!Er is een pokéathlon hier in de buurt.' Zei Treyson.
'Wanneer is het?' Vroeg Yassup.Treyson keek op de folder.
'Over vier dagen.' Zei Treyson.Yassup keek twijfelend.
'Dan zijn we vier dagen hier en dan twee dagen terug met de boot.' Merkte hij op.Rea stond op.
'Ik wil het wel zien.Ik blijf hier.' Zei Rea grijnsend.Yassup zuchtte lachend en stond ook op.
'Kom dan gaan we alvast lopen.In het pokecenter daar kunnen we overnachten.' Zei Yassup glimlachend.Na een tijdje lopen waren ze in de buurt van het stadion.Sandshrew keek opeens verrast naar het bos.Treyson en de andere stonden stil.
'Wat is er,Sandshrew?' Vroeg Treyson.
'Sand!' Zei Sandshrew blij en sprong van Treyson's schouder af en rende keihard het bos in.Het duurde even voordat het bij Treyson doordrong en hij draaide zich om naar Yassup en Rea.
'Gaan jullie vast naar het pokecenter,dan volg ik Sandshrew.' Stelde Treyson voor en rende zonder op antwoord te wachten het bos in.Yassup en Rea liepen rustig naar het pokecenter.Treyson rende door de struiken.
Treyson zag Sandshrew en nog een andere pokemon.Een Quilava.Treyson liep naar ze toe en tilde Sandshrew op en keek naar de Quilava.
'Wie is je trainer?' Vroeg Treyson maar op dat moment kwam er iemand aangerend.Treyson herkende hem en zijn kleding maar al te goed.Red.

Deze tekeningen heb ik ook getekend voor pikapika


Reageer (2)

  • KidouYuuto

    waar gaan zij nouw naar toe dacht juka in zich zelf en sprong op het dek van de boot

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    coool:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen