Foto bij ~*25*~

Sorry dat het weer zo lang duurde >///////<
Ik was op anime-con ^^ en ik heb het zo druk met mijn examen -_______-
Ik heb veel te veel uitgegeven op anime-con (ik voel me gezoon schuldig)

Aniwaaaaaaaay, mijn plaatje heeft er zoals gewoonlijk niks mee te maken.
Dit stukje is misschien een beetje boring XD

Enjoy~

25.
Al gauw werd het bekent en kwam de hele akatsuki te weten dat Itachi en Ayumi bij elkaar hoorde. “WHAT THE F*CHING H*LL !!!!” Hidan rende door de gangen van de basis richting de woonkamer. Deidara rende achter hem aan met een groot te kort aan zuurstof. “H-hh-hidan w-w-acht ik k-kan niet m-meeeeeer” Deidara ademde een paar keer diep in en uit en rende weer door. Ze waren regelrecht vanuit hun missie terug naar de basis gerent toen ze hoorde dat Itachi iets had met hun kleine meisje. Deidara had er niet zo veel moeite mee, maar hidan draaide helemaal door en was niet meet te stoppen. Hidan negeerde het gejammer van de man achter hem en rende door. Hij trapte de deur in en liep regelrecht op Itachi af die zat te ontbijten. “JIJ VUILE F*CKING ROODOOG !!! WHAT THE F*CK HEB JE MET ONZE DOCHTER GEDAAN !!!!!.” Itachi keek op en zag een rode hidan en een buitbeademde Deidara. Met grote passen liep de Jashinist op Itachi af en trok hem aan zijn kraag omhoog. “VERTEL HET !!!” Itachi keek emotieloos terug. “Ik vind haar leuk” “JE HAD EERST AAN ONS MOETEN VRAGEN OF JIJ UBERHAUPT HAAR HAND MOCHT VRAGEN!!!!!!!!” Hidan had Itachi weer op de grond gezet. “Ik was niet van plan om nu al te gaan trouwen, dus ik zie niet in waarom ik iemand om haar hand moet vragen. En ik heb haar ook opgevoed voor de duidelijkheid, dus ik hoef niks te vragen aan niemand.” Itachi had zijn sharingan geactiveerd en keek naar Hidan. “Als je haar ooit pijn doet jij f*cking roodoog dan zweer ik dat je daar niet goed van af komt” Kwaad draaide Hidan zich om en liep met grote passen richting de badkamer. Deidara glimlachte even naar Itachi, maar keek toen serieus. “Met het laatste ben ik het ook eens” Deidara had zijn vinger in de richting van Itachi gestoken en lachte daarna weer.

“NEEEEEEEEEEEE WAAROM !!!!!!!!!!!” Kakuzu zat op zijn knieën met zijn handen in zijn haren. “Waaaaarom !!!!” Hij pakte een stukjes van de gebroken deur op. “Kakuzu-san het komt wel goed, een deur is niet zo enorm duur” Konan probeerde Kakuzu te kalmeren. “WEET JE WEL WAT JE ZEGT !!!!!!!! EEN DEUR KOST ZOMAAR 80 EURO !!!!!!” Hysterisch schreeuwde Kakuzu om vervolgens weer huilend op de grond te gaan liggen. Konan schudde haar hoofd. “Je bent echt hopeloos”.

“ITACHI !!!!!!!” Tobi rende de woonkamer binnen. “Tobi wil praten met Itachi-sama” Een beklemmend gevoel overviel Itachi. Niemand wist dat het zijn oom was, ze wisten überhaupt niet wie het was. Op Zetsu, Pein en Konan na. Zijn oom was gestoord. Zijn oom trok hem mee de gangen op, richting zijn eigen slaapkamer. Een ongemakkelijk gevoel bekroop hem. “Ik heb gesproken met Pein.” Tobi deed zijn masker af. “Madara, wat wil je dat ik doe” Itachi haatte hem soms. Madara wist het spelletje altijd zo te spelen dat hij uiteindelijk alles deed wat zijn oom van hem verlangde. Madara negeerde itachi koude blik en praatte verder. “Ooit als wij allemaal dood gaan, dan hebben we iemand nodig die de akatsuki overneemt.” Itachi’s gezicht veranderde een beetje naar nieuwsgierig. “Ik zie niet waar je naar toe wilt met dit gesprek.” Madara begon te lachen. “Wat ben je toch grappig Itachi !!” Itachi keek nu eerder stomverbaasd dan nieuwsgierig. Lachend haalde madara zijn hand door itachi’s haar en liep vervolgens door naar de deur. Even stopte Madara en draaide zich weer om. “Ik verwacht binnen nu en 7 jaar een kind” Itachi hart mistte een slag toen hij dat hoorde. “PARDON !!!!” Itachi’s sharingan had hij geactiveerd terwijl hij geshockt en met een rood aangelopen hoofd om keek naar de deuropening. Madara was al weer verdwenen. Is hij gek geworden of zo. Itachi leunde tegen de deurpost. Zijn wangen waren rood. Hij was echt niet van plan om nu al kinderen te krijgen. En Ayumi was zelf nog geen eens 18. Oké ze kregen 7 jaar. Maar hij wou echt geen kind opvoeden tussen deze gestoorde gekken. Oké toen ze Ayumi hadden waren ze allemaal heel gehecht aan haar. Misschien is het toch niet zo heel erg om een kind op te voeden. Maar dan als nog ze zijn nog veel te jong. Kon madara Konan en Pein niet gewoon kiezen. Itachi zuchtte diep en maakte zijn weg richting zijn eigen kamer.


Reactie asjeblieft ~
Ik hou er echt van om jullie reacties te lezen XD

Reageer (16)

  • IDunnoXD

    wooowwwww, alles behalve dit verwacht O_Omedelijden met Itachi en Ayumi maar wel leuk dat ze een baby krijgen (tenminste, ze MOETEN een baby krijgen xD en ze zijn net samen!!!! :O) xxx snl verderrrrr

    1 decennium geleden
  • NatteTosti

    O.O
    aahh!!! wat doet hij nou?
    *******
    stupid madara!

    XX

    1 decennium geleden
  • AvatarMargo

    ojha srry dat ik niet eerder las ,ik was op vakantie

    1 decennium geleden
  • AvatarMargo

    AAAAAAAAAAAAAAAAAH!! LEUK! ik vond met Kakuzu grappig en met dat kinderen gedoe .............. :O
    woooow itachi en ayumi moeten snel kinderen krijgen <3
    dan word ik ........tante? neeeh gewoon mijzelf maar dan blijer :D

    1 decennium geleden
  • Noona

    snel verder _O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen