Foto bij 25| Lunch

@Aruluan
Pansy is nogal een klever als ze eenmaal op je schoot zit gaat ze er niet zo makkelijk af :']


In iedergeval Enjoy :'D

Fay had het laatste deel van haar tussenuur gebruikt om Neville te helpen met bezweringen. Hermione kwam de leerlingenkamer binnen en liep
meteen naar Fay die de benodigde spullen voor kruidenkunde ,wat ze zo meteen hadden, in haar tas stopte. ''Waar zat je nou?''Vroeg Hermione licht geïrriteerd, ''Hier''Zei Fay droogjes zonder op te kijken.
''Haha grappig, Ik ben naar buiten gegaan en heb je gezocht, maar je was daar niet. Ik was ontzettend ongerust''Zei Hermione zuchtend. Het feit dat Hermione haar deed denken aan het tafereel van buiten gaf Fay toch weer het pijnlijke gevoel van teleurstelling. ''Hermione je bent mijn moeder toch niet!''Zei Fay fel terwijl ze overeind kwam met haar tas. ''Nee, maar ik bedoelde gewoon...want je was zeg maar alleen''Zei Hermione terwijl ze naar de juiste woorden zocht.
''Alleen? Ik kan best voor mezelf zorgen Hermione. Ik ben niet hulpeloos, alleen als je dat soms denkt!''Zei Fay geïrriteerd, wat ze op Hermione afreageerde was eigenlijk de opgekropte woede die ze voor Draco voelde. Toen Hermione geen antwoord gaf, maar alleen zwijgend naar de grond keek liep Fay langs haar naar het portretgat. ''Ik ga naar Kruidenkunde''Snauwde ze.




Tijdens kruidenkunde was Fay nog steeds een beetje geïrriteerd. Ze wisselde wel af en toe woorden met Hermione, maar niet meer dan dat.
Na hun uur kruidenkunde hadden ze nog een saaie les geschiedenis van Toverkunst. Hermione maakte enthousiast aantekenen terwijl Fay wel oplette maar bijna niet mee schreef. Haar gedachten zaten ergens heel anders. Ze dacht nog steeds naar over Draco, ze wist eigenlijk niet waarom. Ze had gewoon teveel verwacht van hem, dingen die ze eigenlijk niet moest verwachten. Fay had zich voorgenomen Draco te negeren als ze hem weer zou zien, maar of ze dat echt zou doen wist ze niet.
De grote bel van Hogwarts klonk door het hele kasteel. De leerlingen verlieten hun lessen en liepen naar de grote zaal voor de lunch.
Fay en Hermione zagen Ron en Harry al zitten toen ze in de grote zaal aankwamen en voegde zich bij hun. ''Hoi Harry, Hoi Ron''Zei Fay met een bijna geforceerde glimlach. Ze moest het eigenlijk gewoon van zich af zetten en niet zo chagrijnig doen. Hij was het niet waard om je druk over te maken. ''Hoi''Zei Harry glimlachend, Ron gaf niet eens antwoord omdat hij te druk bezig was met het eten. ''We hebben echt te veel huiswerk''Begon Hermione, niemand had eigenlijk echt zin om over huiswerk te praten. ''Ja klopt''Zei Fay kortaf, ''Maar Harry, jij bent toch de nieuwe aanvoerder van het zwerkbal team? Wanneer zijn er nou eigenlijk selectie rondes of zo iets?''. ''Weet ik nog niet. Wil jij je soms ook aanmelden?''Vroeg Harry, ''Nee, maar ik vroeg het me gewoon af''Zei Fay schouderophalend. ''Ich ka vor de ositie van ager''Zei Ron met volle mond, ''Ron je klinkt als een Duitser en Fransman tegelijk''Zei Fay grinnikend. Ron slikte zijn eten snel in en begon opnieuw. ''Ik ga voor de positie als jager''Zei hij nogmaals.
''Wat goed ik weet zeker dat het lukt!''Zei een enthousiaste stem vlakbij hem, Ron keek naast zich en zag hoe Lavender Brown naast hem ging zitten. Hermione maakte een krampachtig en geïrriteerd geluidje.
''Hallo Lavender''Zei Fay kalm, ''Hallo, Ron hoe gaat het ermee?''Vroeg Lavender en richtte zich direct weer op Ron.
''Wel goed''Zei Ron schouderophalend, hij vond het maar raar dat Lavender opeens steeds meer met hun op trok. ''Mooi zo''Zei Lavender, Fay zag als enige dat Lavender even met een verliefde blik naar Ron keek. ''Ik ga naar de bibliotheek''Zei Hermione na een tijdje toen Lavender nog steeds niet weg was. Het was vooral op Ron gericht maar die was in gesprek met Lavender tot Hermione's ergernis.
''Waar is Ginny eigenlijk?"'Vroeg Harry toen Hermione weg liep, Fay keek de tafel van Griffoendor rond. ''Kijk, daar! Ze zit naast Dean Tomas''Zei Fay terwijl ze naar Ginny gebaarde. ''Oh''Zei Harry alleen maar een beetje krampachtig en ging weer verder met eten.
Fay zuchtte, ze moest Harry eigenlijk nog vertellen dat het plan niet ging werken, maar wanneer wist ze niet.








Reacties? :'D

Reageer (3)

  • Smesty

    Stomme lavender...
    Love it!!
    Snel verder!!
    Xx

    1 decennium geleden
  • Dusty

    when when when zal ze het vertellen.
    Verderdoen! ='D
    x

    1 decennium geleden
  • Delic

    Hermelien die iets te veel hw vindt...
    Oh my gosh, we're all gonna dieeee!!!!!!!! 0_0

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen