Foto bij Hoofdstuk 13

Ik zit nog heel erg te twijfelen wat ik wil gaan doen in het verhaal waar het uiteindelijk allemaal om gaat. Er zitten wel een aantal ideeen in mijn hoofd, maar toch. Ik ga het jullie natuurlijk niet vertellen, want dan weten jullie het al. Ghehe. Maar dat moest ik even kwijt, want ik zit ermee (': Veel plezier met dit deel eh? :3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • Dreambelievr

    O, jee. En wat bedoelen ze met laatst? Hebben ze soms ook geprobeerd Bella bij hen vandaan te houden? Ik ben echt nieuwsgierig.

    1 decennium geleden
  • Catalunya

    OMFG. Ze wordt een vampierjager.
    Ja, dat kan nog wel eens een probleem zijn, maar misschien is dat helemaal niet zo. Maar vast wel iets in die richting . aw. Dus dan krijgt jasper het moeilijk omdat ie haar niet wil bijten en zij krijgt het moeilijk omdat ze hem wil vermoorden. Ofzo. Laat maar :')
    <3

    1 decennium geleden
  • Zenith

    Ik ben het helemaal met laughlove eens en trouwens, Alice kan toch toekomst lezen?
    Ziet ze dit dan niet aankomen ofzo? o:

    1 decennium geleden
  • OnTheLine

    Wow, mijn eerste reactie was zo'n beetje precies als die van Spawn!! Freaky... Dus nu weet je wat ik wilde zeggen xD
    ('NEE! Dat mag gewoon niet gebeuren! Grr, WAT zijn hun eigenlijk? Ja wat. Ze weten blijkbaar wat ze droomt. Dus ze zijn ook geen shape-shifters, want die hebben geen gave toch? Maar ze hebben wel een haat aan vampiers. Misschien... uuh, ik zou het niet weten. En waarom willen ze Cat zo graag? Ugh, zoveel vragen. En alleen jij kan ze beantwoorden. Dus snel verder <3! Nu ben je niet verder gegaan hé?
    (flower)')

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen