Foto bij 5

Esmee:
Het was een hele leuke dag totdat we terug naar huis gingen natuurlijk. Justin was echt kei aardig we zijn nu zowat beste vrienden. Ik ben blij dat James en Justin nu ook vrienden zijn want ik kan er egt niet tegen als James zo chagrijnig is. Als ik thuis ben sms ik Justin
Mag ik jou msn xxx E
Ik ga op msn ffe kijken of amy en jen online zijn yes ze zijn online. Ik begin gelijk een groep gesprek. Net op dat moment krijg ik een smsje. Van Justin die lees ik eerst ik voeg hem toe op msn.
Esmee deze 2 dagen waren top zegt: heey girls
Amy zegt: waarom ben jij in een keer zo happy
Jen zegt: gisteren was je nog helemaal down
Ik open ffe een gesprek met Justin. Aangezien hij ook online is.
Esmee deze 2 dagen waren top zegt: heey Just
Just deze 2 dagen waren top zegt: heey Es
Esmee deze 2 dagen waren top zegt: mag ik tegen mijn vriendinnen zeggen dat jij de zoon van de vriendin van mijn pa bent want ze begrijpen niet waarom ik in een keer happy ben want gisteren was ik nogal chagrijnig eerst omdat ik bij jullie moest gaan eten omdat ik jullie toen nog niet kende was ik chagrijnig.
Just deze 2 dagen waren top zegt: ja maar niet over vannacht dat je bang was van het onweer en bij mij in bed lag anders heb ik straks de pers weer op mijn dak en daar heb ik geen zin in.
Esmee deze 2dagen waren top zegt: alsof ik da al van plan was denk je dat ik da egt wou gaan vertellen tuurlijk was ik dat niet eens van plan.
Ik ga weer met Jen en Amy praten
Esmee deze 2dagen waren top zegt: omdat de zoon van pattie heel aardig en leuk is en en omdat pattie heel aardig is en je raadt nooit wie haar zoon is.
Jen zegt: oh dat weten we wel omdat het zolang duurde hebben we James gesmst .
Amy zegt: nou je weet hoe wij over hem denken maar jij vind het vast leuk Justin Bieber wordt misgien wel jou stiefbroer.
Jen zegt: en James denkt dat hij jou wel ziet zitten.

James komt mijn kamer binnen gestormt. ‘zullen we vanavond met zijn allen afspreken’ vraagt hij me ‘ja ik vraag Amy en Jen wel maar bij wie ik denk niet dat pa het zo’n goed idee vindt als het bij ons is’ ‘je hebt geluk zussie Kris zei dat het bij hem kon’ ‘dus gaan we dan naar Kris’ ik vraag Amy en Jen wel.
Esmee deze 2 dagen waren top zegt: Kris hadt net aan James voorgesteld dat we met zijn allen nu nog bij hem kunnen komen kunnen jullie dalijk.
Amy zegt: ja ik kan trouwens wel zullen we dan bij de plaats op elkaar wachten
Jen zegt: ik kan en ja bij de plaats op elkaar wachten
‘James ze kunnen we gaan zo naar de plaats kom je mee en zeg ffe tegen Kris dat we komen’ roep ik ‘Ja’ roept hij terug. Ik doe snel ffe mijn lievelingskleren aan. Mascara en lipglos op en fiets aan James komt er ook aan en samen fietsen we naar de plaats. Amy en Jen staan er al te wachten we wachten nog op Nick en dan fietsen we aan. Kris doet open en we lopen naar binnen we gaan buiten in de loungehoek zitten. Vertel eens hoe was het gisteren en vandaag. ‘nou James haatte Justin omdat Justin en ik goed met elkaar konden opschietten en we allebei van hem wonnen met Mario cart ik had ook van Justin gewonnen ik vroeg of Justin een liedje wou zingen toen James al naar beneden was gegaan en ik zong mee hij stopte met zingen maar ging nog verder met gitaar spelen en luisterde naar hoe ik deed zingen hij vond dat ik geweldig kan zingen en beneden moest ik het aan Pattie, James en pa laten horen ik sliep bij Justin op de kamer James die wou niet omdat hij Justin toen nog haatte vandaag gingen we naar Disneyland en Justin en ik hadden heel de dag lol ik had James vanochtend overgehaald om Justin nog een kans te geven en toen had James even met Justin gepraat en nu zijn we drie vrienden’ zeg ik ‘en dat is alles kort samengevat’ zeg ik er nog achteraan. ‘wij zeiden toch al dat je geweldig kan zingen en als Justin Bieber dat ook zegt dan moet dat wel waar zijn’ zeggen Kris Nick Jen en Amy. James en Nick wisselen een blik uit die ik nog niet ken en kijken daarna naar Kris. Kris kijkt naar hun en daarna naar mij. Wat is er toch allemaal met hun aan de hand.
‘Esmee eh kan ik je even spreken’ vraagt Kris verlegen ik bloos en zeg ‘ja’ we lopen een stukje de tuin in. ‘ik moet iets heel belangrijks vertellen’ ‘vertel maar’ en ik bloos. Hij pakt mijn hand vast en zegt ‘I love you’ ‘i love you to’. Hij buigt zijn hoofd naar mij toe ik de mijne ook een beetje naar die van hem. Hij drukt zijn lippen voorzichtig op de mijn en ik druk de mijne ook tegen die van hem en zo blijven we een tijdje staan.


Justin:
Deze dag was geweldig totdat Esmee en James naar huis gingen. Ik ging naar mijn kamer en starte msn op. Ryan was online ik klik hem aan nadat ik met Esmee heb gemsnt.
Just deze 2 dagen waren top zegt: hee ry

Ryan zegt: heey waar was je gisteren en vandaag?
Just deze 2 dagen waren top zegt: ons mam heeft een vriend al lang en hij en zijn kinderen kwamen gisteren bij ons eten en logeren en vandaag zijn we met zijn allen naar Disneyland geweest.
Ryan zegt: hoe heet die vriend en hoe zijn die 2 kinderen.
Just deze 2dagen waren top zegt: die vriend heet Jason hij is egt aardig de kinderen zijn tweeling een jonge en een meisje ze worden zaterdag 16 het meisje heet Esmee en Esmee en ik kunnen samen goed opschieten ze kan geweldig zingen James haatte me 1 en een halve dag Esmee had hem overgehaald om eens met me te praten en me een kans te geven nu zijn James en ik goede vrienden maar ik ben betere vrienden met Esmee Esmee is egt kei leuk mooi en ze heeft een geweldige stem
Ryan zegt : het lijkt alsof je verliefd bent op haar.
Just deze 2dagen waren top zegt: ik ben niet verliefd op haar we zijn gewoon vrienden en ik zie haar als niet meer dan dat.
Ryan hoeft niet te weten dat ik door hem aan het twijfelen ben of ik egt niet verliefd op haar ben.
Ryan zegt: het zal wel.
Just deze 2dagen zijn top zegt: ik ga doei
Ryan zegt: doei

Ik sluit msn af en ga op mijn bed liggen denken na een paar uur val ik in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen