Foto bij Chapter 5

OMYGOD! Ik had opeens 21 abo's en 3 pagina's reacties! Jullie zijn allemaal zo lief, echt waar. En Nox is ook zo lief dat ze reclame heeft gemaakt! :'D Maar dat heb ik haar al gezegd, en ook dat ik haar eeuwig dankbaar ben, haha. :'D Anyway, ik ben verschrikkelijk blij met jullie reacties, ik heb nu geen tijd gehad maar de volgende keer ga ik op ze allemaal proberen te reageren. (: En ik hoop dat jullie dit hoofdstuk goed vinden.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • OhMyFinnick

    Het was echt heel raar... Ik kon mijn abo op deze story nergens meer vinden, en toen hoopte ik dat ik hem niet per ongeluk had verwijderd... maar toen kwam ik je verhaal opeens random op een andere plek tegen, hier op quizlet! Ik rende zowat gillend door de kamer, ik was zo blij! Je verhaal is namelijk zo leuk, lief, grappig, schattig en mooi, dus ik lees het graag verder... I (H) Fred!!!! Hij is zo cute!

    1 decennium geleden
  • CantBeNamed

    Nieuwe abo, loooove jouw story(H)(H)

    1 decennium geleden
  • SuperrrLouis

    alexia, alexi en lexi, zow, die hefet veel naamen voor haar
    het is tog met dd, zwaderaar en zwaderich?
    X

    1 decennium geleden
  • Mylintis

    Ik heb niet veel tijd meer, maar snel verder:Y)

    1 decennium geleden
  • Fidem

    Wauw, ik ben zo blij dat Nox reclame heeft gemaakt voor jou verhaal.
    En je moet niet zeggen dat het niet goed is, want het is juist heel er goed. Ik zie het al helemaal voor me: gewoon vier kindjes in het bos die een spel spelen. Ik zie Fred al lief doe en ik zie June gewoon al vrolijk zijn.
    Dus nu heb ik een abo!
    xxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen