Foto bij chapter 9

hey people sorry voor eht wachten maar heb het redelijk druk
ik zou graag reacties hebben dat geeft een beetje een boost om voort te schrijven

na een tijdje voelde ik dat iemand me optilde.
" he jake haar niet ontvoeren he" hoorde ik iemand roepen maar ik kreeg mijn ogen niet open daar was ik nog te moe voor." SHHHHT straks maken jullie haar nog wakker" hoorde ik van boven me , waarscheinlijk de persoon die me droeg. ik denk dat het jake is aan zijn vormen en stem te herkenen. ik voelde nog hoe jacob de trap op liep en me op een zachte ondergrond legde. Ik ging eigenlijk nog met izjn vader gaan przten maar dat kon morgen.
Ik voel hoe hij mijn schoenen uit doen en me instopt. ik legde me nog even goed en voel hoe hij even zorgelijk zijn lippen op mijn voorhoofd drukte. En hij zei nog wat. " ik heb het gevoel dat je belangrijk bent voor me dat ik jemoet beschermen". ik prevelde wat terug.
" ik ook jake, ik ook" en viel toen in een diepe slaap.
Toen ik wakker werd keek ik verward op me heen. geen idee waar ik was, ik zocht naar wekker die op het nachkastje stond en zag dat het 8:00 uur was, tijd om op te staan dus. ik heb al veel te veel geslapen deze week. nadat ik opgestaan was liep ik de kaper uit om te kijken waar ik heen moet. dat was niet moeilijk want de trap was naast de deur. ik liep op mijn gemak de trap af, met mijn slaaphoofd kwam ik beneden in de woonkamer. er zaten alweer een paar jongens op de zetel waaronder jake, paul, seth en nog een meisje die ik neit ken. Sam en emily kwamen de kamer ook binnen gewandeld. "Goedemorgen " bromde ik want ik was nog steeds niet wakker. ik horde van alle kanten goedemorgen terug. " zeer goede morgen zonnestraaltje" zei jake. ik stak mijn hand even op en plofte naast jake in de zetel. ik was nog steeds niet wakker maar liet alles zo een beetje op mij af komen




so peaple push that green thing up there
reacties pls

Reageer (1)

  • darksunside

    hij is leuk
    jammer dat die zo kort was(huil)
    snel verder
    en volgende keer niet ontvoerd worden door aliens:8

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen