Foto bij *~27~*

Enjoy ~

27.
Er was een hevig remoer in de keuken. Pannen en borden waren te horen. “Danna !! proef gewoon, un !!” “Nee ik kan geen eens proeven !” Ayumi keek met een opgetrokken wenkbrauw naar de rest van de Akatsuki leden die in de woonkamer zaten. Allemaal zaten ze met hun gezicht richting de keuken deur. “Wat zijn jul-“ Ayumi werd onderbroken door verschillende sshhh geluiden. Geamuseerd luisterde ze naar de twee bekvechtende leden in de keuken. “Deidara als je nu niet uit de weg gaat, dan steek ik die spies in je kont. !!!” “wtf Danna, un ??” “Ik meen het” Even was het weer stil, totdat ze hoorde hoe er een bord op de grond kapot hoorde vallen. “au, mijn portemonnee” Kakuzu greep naar zijn portemonnee en hield hem dicht tegen zijn borst. “Shut the f*ck off, Old f*cker!!” Hidan gaf zijn partner een elleboog. “DEIDARA !!!!! IS HET ECHT ZO MOEILIJK OM EEN BORD VAST TE HOUDEN” Sasori’s stem was te horen in de hele basis. “Sorry Danna, un” “Je bent hopeloos” “Danna un, zegt net dat je geen eens kunt proeven, hoe weet je dan of wat maakt überhaupt wel te eten is ??” Even was het weer stil en toen plotseling een hoge gil. “Het spijt me Danna, un !!!” Tobi lachte even. Ayumi zag nu pas een bepaalde rode gloed in zijn oog. “Hey, Deidara-sempai klinkt net als Tobi als Tobi samen met Deidara-sempai is” “Tobi, hou je kop” Zetsu gaf de gemaskerde man een gevaarlijke blik. “O-o-oké Zetsu-san”. Iedereen was weer gefocust op de keuken. “Sorry Danna ik beloof dat ik het goed maak, un.” “Wanneer?” Ze hoorde voetstappen. “Vanavond” “waar?” “In mijn bed, oké, un ?” Pein die net binnen was gekomen had nu een bloedneus. Ook andere leden ontsnapte er niet aan. Hard gelach kwam er nu vanuit de keuken en Deidara en Sasori liepen de deur uit. “OMG, un, Jullie hadden jullie gezicht moeten zien.” Met tranen in hun ogen vielen de twee lachen tegen elkaar aan en lachte verder. Sasori wees naar Pein “WHAHAHAHAHA ZELFS LEADER-SAMA !!!” Iedereen keek naar Pein die zijn hand voor zijn neus had geslagen. Na een tijdje was iedereen uitgelachen. “Maar goed, leuk verzonnen van je Deidara om deze grap uit te halen. Maar onder vanavond kom je niet uit.” Iedereen keek met open mond naar sasori die nu terug liep naar de keuken en Deidara bij zijn kraag achter zich aan meesleepte. Ook Deidara’s ogen stonden groot. Hij pakte de deurpost vast maar moest loslaten toen de deur drieg dicht te vallen. “Uhhhh oké dat was raar” Kisame lachte nerveus en krabbelde aan de achterkant van zijn hoofd. De rest knikte instemmend. Pein was alweer verdwenen en iedereen ging iets voor zichzelf doen.

Later die dag werden Itachi en Ayumi bij Pein geroepen. Samen liepen ze door de gangen van de basis naar het kamertje van Pein. Itachi klopte. “Kom binnen” Ze gingen naar binnen en Pein wees naar de stoelen voor zijn bureau. Ze namen plaats en ook Pein ging zitten. “Ik ben blij dat jullie er zijn.” Een donker gedaante kwam uit de hoek van de kamer.


Reacties onegai~
Sorry dat het weer even duurde -____-
Maar ik heb examens nu en die hebben op het moment voorrang. (Ik haat het om dat te zeggen -____-) Maar na de examens zal ik zeker veel meer gaan schrijven :)

Reageer (6)

  • silferdeath

    “Maar goed, leuk verzonnen van je Deidara om deze grap uit te halen. Maar onder vanavond kom je niet uit.” geweldigxD als ik in een anime zat had ik echt een mega bloedneusxD
    en wie o wie is de schaduw (hand opsteken als je het niet kan bedenken)


    dam da dam het is madara!!!! (duh wie andersxD die was nog duidelijker dan Ruby maar minder duidelijk dan kasaixD)

    snel verderxD

    1 decennium geleden
  • SnoopyTheDog

    Meaarrr

    1 decennium geleden
  • Allysae

    snel verder
    ik begrijp het wel hoor mijn stiefbroer heeft nu ook examens

    1 decennium geleden
  • IDunnoXD

    awwwww, ik beoelde 2e reactie, grrrrrrrrrrrrrrr, MYsasuke .............

    1 decennium geleden
  • IDunnoXD

    awwww, niet erg, s6 met je examens en hoop dat je snel weer een hoofdstuk er bij doet, als het kan!!! xxxxx en : JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ 1E REACTIE :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen