Foto bij 12

Justin:
Ik loop mijn balkon op. Ik hoor Esmee I’m only me when im with you van Taylor Swift zingen. Als ze klaar is zeg ik ‘jij bent ook echt een fan van Taylor Swift he.’ Even later hebben we het over hoe ze haar slaapkamer kan opvrolijken. Ik haal James en ga naar haar kamer. Wacht ik heb een idee we mochten toch de rest van de kamers van deze gang inrichten behalve de 3 logeerkamers. Dan doen we in een van die kamers een hele grote tv een aantal fatboys, zitzakken, banken, fijne stoelen, een wii, playstation, xbox en eens klein tafeltje om hapjes drinken en chips en al op te zetten en nog een gewone tafel met een paar stoelen. Daar kunnen we dan gewoon met vrienden rondhangen en gamen en al.’ ‘Geniaal idee zusje.’ ‘Ja af en toe heb je toch goede ingevingen.’ ‘Ach het was niks boys.’ ‘Morgen ga ik lekker shoppen moet je maar een zien hoe leeg mijn kast nu is.’ ‘Ja, volgens mij is ma blij dat jij er bent, kan ze met jou alle dingen doen die ze met mij niet kon zoals shoppen en kunstschaatsen en jou lekker verwennen met allerlei meidenspullen en lol maken.’ ‘Duh, wie wil er met jou eigenlijk lol maken en jou verwennen.’ ‘James volgens mij willen haast alle meiden op de wereld dat wel met hem doen.’ ‘Ja James ik ben lekker geliefd door miljoenen meisjes.’ ‘Come on guys maak geen ruzie om wie het meest geliefd is door meisjes. En James als jullie dat wel doen dan verlies jij toch. Kom op we gaan naar papa dat idee zeggen.’ Hij vond het een goed idee en we hoeven maandag niet naar school. Morgen gaan James Jason en ik naar een ijshockeywedstrijd kijken bij de ijsbaan. Nu zit ik op mijn kamer tv te kijken. En achter mijn laptop op msn. Even kijken wie er online zijn. Chaz, is online en in zijn msn naam staat dat Christian en Ryan bij hem zijn. Ik start een videogesprek .
‘heey everyone.’
‘Heey.’
‘we zijn vandaag bij jou thuis langs geweest maar je was er niet en het huis stond te koop. Waar ben je en waar woon je?’
‘ehm jullie weten wel dat mijn moeder een vriend heeft met 2 kinderen. Gisteren was ik op hun verjaardag en we bleven daar logeren en mama en Jason hadden als verrassing dat we nu ergens anders wonen want ze wouden gaan samenwonen. En ik weet nog steeds niet welk stad of dorp maar het was van hun thuis ongeveer 5 uur rijden.’
‘Oke, zullen wij dan volgend weekend langskomen om het huis te checken Caitlin komt dan ook mee en we missen je.’
‘oke, ik ga dan nu vragen of dat mag en als het mag dan sms ik maandag ofzo het adres wel. doei.’ Ik loop naar beneden en vraag of ze mogen komen. Ze mogen komen en mama stelde voor dat Nick, Kris, Jen en Amy ook kunnen komen dan en dan blijven ze met zijn allen een heel weekend. Ik kijk of iemand van hun ook online is. Kris is online.
Justin zegt: Heey Kris.
Kris zegt: heey
Justin zegt: we zijn verhuisd ons mam en Jason wouden gaan samenwonen en nu wonen we in ik weet niet welk dorp of stad ver weg en we vroegen af of jij Nick, Jen en Amy volgend weekend kunnen komen logeren. Ik sms dan deze week het adres nog wel het is ongeveer 5 uur rijden dus daarom is het handiger als jullie gewoon heel het weekend blijven en zondag avond weer vertrekken.
Kris zegt: ik zal het maandag op school wel vragen en dan bel ik wel dan kan jij het adres smsen.
Justin zegt: oke doei
Kris zegt: doei
En ik ga ofline.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen