Foto bij Vampire love (SA)

Duisternis hulde zich om ons. Elke stap dat ik dichterbij hem kwam gaf me een ruis van liefde. Tintelingen liepen over mijn hele lichaam. Zijn gouden ogen schitterden van plezier. Zijn gezicht zo perfect speelde een spelletje met mijn verbeeldingen. Zijn ijskoude handen geleden over mijn lichaam. Kippenvel tekende in mijn nek en armen. Zijn kou doorboord mijn kleding en drukt tegen mijn warme huid. Zijn lippen drukte tegen mijn oorlel terwijl hij fluisterde. Zijn stem die als een zwoele bries op een zomeravond mijn hoofd vulde. Meteen begon ik weer te doezelen. Zijn armen grepen steviger om me heen toen hij voelde dat ik wankelde. Ik glimlachte onwillig. Zijn adem die naar bloesem rook gleed over mijn gezicht. ik wilde bij hem zijn. voor altijd. Één van hen dat was waar ik van droomde.
‘ben je er klaar voor’, vroeg hij. deze dagen was ik niets anders. Nachten lang heb ik hem gesmeekt. Maar vanavond kon ik alleen maar knikken. Woorden bleven in mijn keel steken. Zijn tanden schitterde in de maanlicht en gaven me rillingen. Mijn hart die slagen miste. Hij grinnikte. Hij boog zich naar me toe en bleef een paar mm van mijn nek af hangen. Het was alsof hij twijfelde. Ik slaakte een kreun toen hij zijn tanden in mijn nek zette. Ik voelde zijn tanden door mijn vlees. Gif gierde door mijn aderen. Pijn kroop door mijn lichaam. Ik hoorde mezelf gieren. hij legde me op de grond en zakte op zijn knieën naast me. ik shakte en maakte bewegingen die voor de meeste mensen onmogelijk waren.
‘het komt goed, het is zo over’, fluisterde hij met zijn zwoele stem in mijn oor. Uiteindelijk hield ik geen stem meer over en werd stil. Mijn hart klopte niet meer en mijn hoofd voelde zwaar. Alles om ons heen was stil. Het voelde alsof de natuur meeleefde met de transformatie die plaats vond. Ik voelde zijn hand in de mijne. Ik voelde geen kou en geen warmte. Mijn ademhaling ging opeens snel en mijn lichaam leek zich aan te passen. De verlangen naar bloed werd groter. Mijn ogen schoten open en glommen zwart. Je kou die me vroeger teisterde deed me niets. Zijn ogen sprankelde van geluk toen hij me zag. Een glimlacht sierde zijn marmeren gezicht. ik kwam overeind. Ik hoorde dieren wegrennen, vogels zingen en bladeren ruizen door de wind. Ik keek naar mijn lichaam dat krijtwit was net als de zijne. Mijn verlangens naar bloed werd op de seconde groter. Hij trok me overeind en bekeek me van top tot teen net als hij had gedaan toen we elkaar voor het eerst ontmoette. Daarna grijnsde hij.
‘Edward, ik heb dorst’, mompelde ik met een heel andere stem.
‘die zal snel gesust worden mijn liefste’, sprak hij. ik glimlachte ondeugend. Als 2 slanke schimmen liepen door de duisternis van de straten. Overal rook ik geuren. Heerlijk zoete geuren. Allemaal verschillend. Ik wist dat het mensen waren. opeens was er een geur dat boven de andere geuren uitstak. mijn hand gleed uit die van Edward. Ik volgde mijn neus naar de geur. Het werd zoeter en sterker hoe dichterbij ik kwam. Opeens hoorde ik een klein meisje. Haar stem riep door de nacht. Ik haalde diep adem en genoot van de geur. Toen liep ik in langzame katachtige passen op haar af. Ze glimlachte toen ze me aan zag komen. Er was geen spoor van angst.
‘hallo’, zei ze met een lieve stem. ik werd bezeten door de geur. Ik boog me naar haar toe en glimlachte. Zonder dat ik het door had stonden mijn tanden in haar nekje. Ik voelde hoe het bloed door mijn lichaam stroomde. Het meisje werd zwak en zakte in elkaar in mijn armen. Toen ik genoeg had gehad liet ik haar los. Opeens kwam ik weer bij zinnen. Ik trilde van top tot teen. Edward stond opeens naast me een keek verschrikt naar het kleine lichaampje.
‘het spijt me, het spijt me’, mompelde ik steeds.
‘ik vergeef je het, ik had je beter in de gaten moeten houden’, zei hij. zijn ogen straalde verdriet uit. tranen als diamanten gleden over mijn wangen. En drupte op het lichaampje.

Dit was de avond, dat ik voor het eerst iemand het vermoord. Na die nacht heb ik mezelf verweten nog met mensen om te gaan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen