Foto bij 019

Leslie McCarthy

Hij liep alweer naar mij toe. Sloeg zijn handen ruw om me heen. Tegen mijn zin in begon hij allemaal kusjes te drukken in mijn nekholte. Uiteindelijk vond hij mijn lippen, hij tikte met zijn tong tegen mijn lippen aan. Maar ik wende mijn hoofd af. “Come on, Leslie. Werk is mee.” Zei zijn kille stem. Ik schudde mijn hoofd. Een paar seconde later voelde ik zijn platte hand kletsen tegen mijn wang. De tranen begonnen weer te stromen. Hij tilde me op, dit deed hij niet voorzichtig. Hij liep richting de trap. Af en toe knalde ik ergens tegen aan. Niet dat hij erom gaf. We gingen langzaam omhoog. Ik durfde niet naar beneden te kijken. Het was eng. We gingen de eerste kamer binnen aan de linkerkant. Zijn slaapkamer. Hij gooide me op het bed neer en inspecteerde me. Hij keek me van top tot teen aan. Hierdoor voelde ik me nog onmakkelijker. “Je bent zwaar. Hoeveel weeg je nu?” Ik haalde mijn schouders op. “46,2.” Mompelde ik beschaamd. Hij keek me met grote ogen aan. “Je bent echt te dik.” Ik knikte afwezig. Ik wist zelf ook wel dat ik te dik was. Dit hoefde hij me niet te vertellen. Ik wist zelf dat ik er iets aan moest doen.

Hij kwam naast me zitten op het matras. “Ik kan je helpen.” Zijn stem klonk nu aardiger dan net. “Ik wil je helpen, ik wil je mooi maken.” Hij streelde mijn wang. “Laat mij je mooi maken.” Hij drukte een kusje op dezelfde plek. Zachtjes duwde hij me achterover. Hij ging op mijn liggen en begon alweer kusjes te drukken in mijn nekholte. Hij streelde mijn rug zachtjes, en drukte dit keer zijn lippen weer op mijn lippen. Hij tikte alweer ongeduldig met zijn tong, ik opende, met twijfels, mijn mond een stukje waarop een tongzoen volgde.

Zijn handen gleden onder mijn truitje door terwijl hij gewoon doorzoende. Hij trok mijn kledingstukje een stukje omhoog, vervolgens trok hij het over mijn lichaam heen. Zijn tong gleed over mijn buik heen. Dit gaf een raar gevoel. Uiteindelijk trok ook mijn broekje omlaag, niet daarna was ook mijn onderbroek van mijn lichaam verdwenen. Hij drukte steeds meer kusjes op mijn lichaam. Ik werd er gek van. Zijn vingers frummelde aan mijn bh band die hij even later had losgemaakt. Hij gooide mijn groene bh ergens door de kamer heen.

Ik wil vandaag extra schrijven. Als jullie dit verhaal in de top 5 krijgen, activeer ik meer hoofdstukjes.

Reageer (5)

  • fluweel

    haat aan David, hoop aan Leslie en moed aan Justin (zodat hij haar kan komen redden :p)

    1 decennium geleden
  • Fiennes

    Ik haat hem =__=

    1 decennium geleden
  • Crawley

    <33333

    1 decennium geleden
  • Adkins

    <3333333333

    1 decennium geleden
  • iBiebersGirl

    <333333333
    Verder! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen