Foto bij 59°

Ben al weer op de heft van mijn Deal! Maar nu neem ik even een pauzetje, want ik wil Twilight kijken (heart2) Heb hem al zo vaak gezien maar blijf er van houden! & Bah! Ben er net achtergekomen dat er echt vampiers bestaan! Kijk ik een documantare over de mensen in Afrika, drinken de kinderen en krijgers in een dorpje in een gebied het bloed van een koe omdat ze geloven dat de kinderen sneller groeien en dat de krijgers sterker worden! Bah! Dat is toch goor!

XxX

(Hoofdstuk Deal 5)

‘Snap je me nu wel?’ vroeg Bella toen we binnen kwamen. Ik knikte. ‘Vind Renesmee dat echt leuk met Alice?’ vroeg ik. Bella knikte. Ik zuchtte en bracht mijn tassen naar boven. Santiago zat op mijn bed met felrode ogen. ‘Lekker gegeten?’ grinnikte ik. Hij knikte. ‘Heerlijk’ zei hij. ‘Daar ben ik blij om’ zei ik en ik drukte mijn lippen op de zijne. ‘Was het winkelen leuk?’ vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd. ‘Ik ga nooit meer met Alice shoppen’ zei ik met nadruk op nooit. ‘Dat zien we nog wel!’ hoorde ik van beneden roepen. Ik grinnikte. ‘Nog wat leuks gekocht?’ vroeg hij. Ik knikte. ‘Genoeg’ mompelde ik. Hij lachte. ‘Zo, dus we blijven nog twee dagen?’ vroeg hij. Ik knikte. ‘Ik zou graag langer blijven, maar jij moet terug en ik waarschijnlijk ook. Ik weer nou al dat Alec van Aro mij straf moet geven’ zuchtte ik. ‘Ik blijf wel bij je hoor’ zei hij. Ik glimlachte en drukte nog een kusje op zijn lippen. ‘Weet ik’ zei ik. Hij glimlachte. ‘Ga je weer vroeg slapen?’ vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd. ‘Ik heb vanochtend wel genoeg geslapen denk ik’ grinnikte ik. Hij knikte. ‘Gelukkig, dan kan ik nog meer van je genieten’ fluisterde hij in mijn oor. ‘Oja?’ fluisterde ik terug. Hij knikte en drukte zijn lippen weer op de mijne. Ik legde mijn armen in zijn nek en hij legde zijn armen op mijn heupen. Gekuch onderbrak ons. ‘Hey tortelduifjes, gaat er nog iemand mee jagen?’ vroeg Emmett. Ik keek hem met een doodse blik aan. ‘Dan niet’ zei hij en hij sloot de deur weer. Hij verpest altijd de goede momenten. Ik zuchtte en drukte een korte kus op Santiago’s lippen. ‘Ik ga even wat eten halen’ mompelde ik. ‘Doe alsof je thuis bent’ zei ik nog voordat ik mijn kamer verliet.

Reageer (5)

  • xxmarijn

    Ik snap iets niet, als ze net hebben gejaagt zouden ze toch gouden ogen moeten hebben en niet heel erg rood??

    1 decennium geleden
  • Amortentiaa

    Dat vind ik echt niet leuk. Ik heb zelfmedelijden omdat ik geen twilight heb..

    1 decennium geleden
  • Dreambelievr

    Ieeeew! Dat is zoo goor! Ik heb trouwens alledrie de films al gezien en kijk ongeduldig uit naar nummer vier!

    1 decennium geleden
  • Mipsiee

    Hahah, Afrikiaanse vampiertjes. Misschien moeten ze eens een mens 'slachten'. Dan groeien die kinderen misschien nog sneller en die krijger worden misschien nog sterker. Hahha.:Y)

    1 decennium geleden
  • Imperi0

    snel verder(H)
    ik haat het ik moet die film ook hebben en de laatste 2 boeken ( die heben ze niet bij de bib)
    gelukkig ben ik volgende maand jarig(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen