Foto bij *~32~*

Omg ik voel me zo slecht >.< ik heb morgen examens en toch zit ik hier weer een hoofdstuk te schrijven XD

Maar goed sorry voor dit stukje >.<
Het suckt een beetje, maar het moest toch ooit gebeuren.
Ja ik ben een perv XD (Sorry >/////< )

32.
Ze kneep haar ogen tot spleetjes en liet haar blik de kamer door gaan. “Wie is daar” Haar stem was fel en direct. Met één hand hield ze de handdoek om haar lichaam op zijn plaats. Weer hoorde ze wat gelach. Twee fel rode ogen werden nu zichtbaar. Niet zomaar twee rode ogen maar Sharingan ogen. “I-I-Itachi ?!” Ayumi’s stem was nog steeds krakerig en angstig. Twee armen werden om haar heengeslagen. “Ayumi-chan ik heb je gemist” Nu was het haar duidelijk. Het WAS dus Itachi. Ze duwde hem een beetje kwaad weg. “Jezus je liet me hartstikke schrikken” Ze liep naar haar bed en knipte het nachtlampje aan. Itachi glimlachte liefjes en liep op haar af. “Sorry” Itachi sloeg zijn armen opnieuw om haar heen. Ayumi keek op, een blos ging over haar wangen toen ze zag hoe dichtbij Itachi was met zijn hoofd. Ze ging op haar tenen staan en kuste hem zachtjes op zijn lippen. Even stond ze zo, totdat ze voelde dat Itachi haar terug kuste. Kleine stapjes werden richting het bed gezet, totdat Ayumi de rand van het bed in haar knieholtes voelde prikken. “Itachi” Ze fluisterde zachtjes toen hij stopte haar te zoenen. Een licht duwtje zorgde ervoor dat ze achterover op het grote bed viel. Een dof geluid was te horen van de lakens om haar heen zodra ze languit ging liggen. De handdoek om haar taille zat nog op zijn plaats. De Akatsuki jas die Itachi om zijn schouders had hangen liet hij nu wegglijden. De jas raakte de grond en bleef daar vergeten liggen toen de jongen richting het bed stapte. Het haarelastiekje dat Itachi in zijn haar had zitten haalde hij er uit. Verwonderd keek Ayumi hoe Itachi’s haren zich verspreiden over zijn rug en schouders. Hij zag er nu zo anders uit. Itachi kroop nu ook op het bed. Hij hing over haar heen. Beidde van zijn handen zaten aan één kant van haar hoofd. Ze staarde naar boven. Een blos was nu op haar wangen verschenen. Ayumi’s hand ging naar Itachi’s wang en ze liet haar hand er over heen glijden. Itachi ging even rechtop zitten en knipte het nachtlampje uit. “Ayumi-chan” fluisterde Itachi zacht en kuste Ayumi opnieuw. Hij zakte nu meer door zijn armen en liet zijn hand door haar natte haren gaan. Zoenend lagen ze nu op elkaar, hun handen verstrengelt in elkaars haren. Ayumi’s handdoek was losgegaan en lag nu ergens in de kamer op de grond. Ook Itachi’s kleding volgde niet snel daarna.

“Sasori no Danna ??” Deidara zat op zijn bed en keek richting zijn partner die aan het bureau bezig was met één van zijn poppen. “Hmm” Sasori keek niet op of om. “Ik hoor de hele tijd van die rare geluiden, un” Deidara ging overeind zitten toen hij het weer hoorde. Het waren net kreunen. “Zo raar zijn ze niet, jij maakt ze ook altijd als we ’s avonds wel eens alleen zijn” Sasori’s stem was emotieloos maar hij keek zijn partner wel even doordringend aan. Deidara’s hoofd werd roder en hij liet zijn hoofd hangen. “Whatever, un, maar ik heb echt het idee dat het uit de kamer naast ons komt” Deidara krabt even aan zijn hoofd. Weer keek Sasori op “Je bedoeld uit Ayumi’s kamer ?” “OMG, DANNA, UN. STRAKS ZIT ER EEN ENGE PERV IN HAAR KAMER” Deidara was al opgestaan en wou richting de deur lopen, totdat hij zich plotseling niet kon bewegen. “Wat de h-“ “Sssshh” Sasori hield zijn vinger op zijn lippen, terwijl hij met zijn andere hand de chakra touwtjes om Deidara hield. De kreunen waren nog steeds duidelijk te horen. “Volgends mij heeft ze gewoon naar der zijn daar binnen, misschien is Itachi langs gekomen of zo. Ik voelde zijn aanwezigheid al de hele dag” Sasori liet Deidara los en knikte in zijn richting. Deidara liet zijn hoofd hangen. “In plaats van dat Ayumi in perv op haar kamer heeft, heb ik er een, un” Sasori draaide zich terug om. “Zal ik je eens laten zien wat echt pervers is ?” Een rilling ging over Deidara’s rug heen en zo snel als hij kon rende hij naar zijn bed. “TRUSTEN, DANNA” De blonde jongen kneep zijn oog stijf dicht maar relaxte zijn spieren toen hij Sasori hoorde zuchten en weer verder hoorde gaan aan zijn poppen.
Pfff Sasori in perverse bui is altijd slecht. Ook Deidara zuchtte en viel nu langzaam in slaap.


Reacties onegai~

Reageer (11)

  • Almarath

    OMG! *nosebleed* Serieus? Sasori X Deidara? Dat is zoooo -NYAN- :$(lol)

    1 decennium geleden
  • AvatarMargo

    sasoriiiiii creepy :s
    maarjhaa verder alles leuk (kan Itachi niet 1 dag zonder Ayumi XD )
    maar het is egt leuk !!! snel verder ! anders .......jhaa anders wat? :8
    geen idee

    1 decennium geleden
  • MiekieChan

    teehee Funnyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Al kan Itachi wel overdrijven zeg!!!! ze was nauwelijks een dag weg en Sasori zei dat die al de hele dag achter der aan zat xD
    SNEllll Veder!!!!!! ik ben nieuwschierig

    1 decennium geleden
  • NatteTosti

    P.S. Veel PLEZIER met je examens!

    1 decennium geleden
  • NatteTosti

    ....
    ik weet niet wat ik hiervan moet denken... xD grapjuh!

    opnieuw geweldig! Ik vond alleen het stuk van Sasori een beetje... shokkend! xD

    XX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen