Foto bij 30.

Hallo allerliefste mensjes!

Ik hoop dat jullie me niet al te erg gemist hebben (vast niet XD)
Ik ben weer terug van weggeweest. Gister had ik mijn laatste examen (Yes!) Engels dus dat was dik makkelijk (beste vak! Oké, eigenlijk één na sinds ik hoger sta voor Duits maar dat terzijde). Naar mijn idee heb ik al mijn examens goed gemaakt behalve wiskunde, dus nu is het wachten tot 15 Juni *bibberbibber*. Na gut, vandaag ben ik heerlijk wezen shoppen in Amsterdam (maar €180,- uitgegeven *schaamschaam*), heb een uurtje terug een mini woede uitbarstinkje gehad (grom) en volgens mij zit mijn laptop in een mid-life crisis maar al met al dacht ik: “Ik moet een hoofdstuk uploaden!” Dus bij deze =].

Xx

Terwijl de jongens echt dubbel liggen van het lachen om die klote film zit ik ineengedoken tegen Bill aan. Hij is net 10 minuten bezig en bijna iedereen word vermoord op de meeste gruwelijke manier. Ik gluur weer over het randje van mijn kussen. Ik word misselijk als ik zie hoe een meisje boven het vuur word gehangen in een slaapzak. “Ik word niet goed” mompel ik en trek me los uit Bill’s armen. In de keuken drink ik een glas water en luister naar het geschater van de jongens. Dat ze dit serieus leuk kunnen vinden. Ik schrik me naar als Tom de keuken in komt. “Ik ben het maar hoor” grijnst hij. Ik knik en kijk hoe hij een keukenkastje opentrekt en hem vervolgens weer sluit. “Wat zoek je?” vraag ik. “Chips, de zak is leeg” Ik trek het goede kastje open en heef hem de zak. “Kom je mee?” vraagt hij en glimlacht lief. “Nee, ik blijf hier of ga naar boven ofzo. Ik vind dat soort films echt vreselijk, Tom” “Ah, is onze kleine Lizzy bang?” zegt hij en prikt plagend in mijn zij. “Ja, echt, ik vind deze films echt eng” Hij pakt mijn arm en trekt me mee de woonkamer in. De film staat intussen op pauze, waarschijnlijk omdat Tom niks wilde missen. “Zullen we een andere film kijken? Liz, vind hem niet leuk” zegt hij. Ik glimlach dankbaar en duik nu zelf de trapkast in. “Wat dachten jullie van She’s The Man?” vraag ik. “Ja dág! Dat is een meiden film, Liz!” zegt Tom. Ik rol met mijn ogen en bekijk mijn verzameling dvd’s nog eens. “Pirates dan?” “Die heb ik al honderd keer gezien” zegt Georg. “Ja, maar zo kan het wel eeuwig door gaan” mompel ik en trek Pirates of the Caribbean 3 uit de kast. “We gaan hem kijken, of je het leuk vind of niet” zeg ik en trek Friday the 13th uit de dvd speler en doe Pirates erin. Vervolgens ga ik weer bij Bill zitten.

“Lisje, word eens wakker” Langzaam open ik mijn ogen. “Wat?” mompel ik. “De film is af, het is half 12 schat” zegt Bill. “Oh, nou, dan gaan we maar eens naar bed” zeg ik en kan een gaap niet onderdrukken. Bill lacht en aait door mijn haar. Georg ligt te snurken op de bank en Gustav is.. weg? “Waar is Gustav?” vraag ik terwijl ik me uitrek en zoeken om me heen kijk. “Al naar bed” mompelt Tom. Hij staat op en verdwijnt de keuken in. “Tom, wat ga je doen in mijn keuken?” vraag ik een beetje wantrouwig. Ik hoor gerommel. Nieuwsgierig sta ik op en loop naar de keuken. “Tom?” “Sssht” zegt hij terwijl hij me de keuken uitduwt. “Tom!” “Stil nou!” zegt hij. Hij pakt mijn arm en trekt me vervolgens mee naar de bank toe waar Georg op ligt te slapen. Ik zie dat hij in zijn andere hand een flesje water heeft waar hij de dop vanaf draait. Dan draait hij het flesje om zodat er een straal water over Georg’s gezicht loopt. Vervolgens drukt hij snel het flesje in mijn handen en rent lachend de trap op. “WHAT THE..!” schreeuwt Georg en kijkt mij verbaasd aan. “Liz!” “Nee, dat deed Tom! Georg, NEE” gil ik en sprint weg. Bill ligt lachend op de bank. Het flesje laat ik achter op de tafel en ren snel om de eettafel heen zodat die tussen mij en Georg in komt te staan. “Serieus, dat was Tom! Waarom zou ik dat doen? Bill, het was Tom toch?” Bill komt lachend op ons af en knikt. “Ja, het was Tom. Georg, je haar begint te krullen!” giert hij. Ik schiet ook in de lach. De plekken waar Georg’s haar ook nat is beginnen inderdaad te krullen. Lachend schiet ik de trap op met Bill achter me aan. We rennen mijn kamer in en sluiten snel de deur.


Korter dan normaal, I know.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog 2 hoofdstukken klaar heb maar ik wilde ze niet meteen achter elkaar uploaden (A). Daarbij wilde ik nog even zeggen dat ik waarschijnlijk tussen nu en ik denk een week een nieuw verhaal ga beginnen. Het gaat o.a. over Tom Felton (Harry Potter acteur die Draco speelt, voor wie dat niet wist). So, any Tom Felton fans in da’ house? Let me know (A).

Xx <3

Reageer (2)

  • Kauwgomjunky

    SUPER SNEL VERDER <3XxX

    1 decennium geleden
  • Lovedreamer

    Leuk hoofdsrukje snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen