Foto bij 18%


Keighley Mackenzie O'Malley

Nadat ik eens goed inkopen had gedaan en Caitlin me in een van mijn mooiste outfits had gewurmd voor vanavond zat ik nu aan de grote eettafel zonder mijn broer. Ongeduldig keek ik op de klok die al half 7 aangaf. Normaal was mijn broer nooit zo laat weer van zijn werk. Een beetje hongerig keek ik richitng de grote pan spaghetti. Ik wende snel mijn blik af en streek over mijn jurkje heen. Caitlin had erop gestaan dat ik het aan zou trekken, pf wat mij betreft had ik een simpele jeans aangetrokken en een verwassen shirt. Hallo? Dit was niet echt de 'beste' outfit om koekjes in te bakken, gelukkig had ik onder de hakken uit kunnen komen, en droeg ik nu 'gladiatorsandaaltjes'. Puffend stond ik op en liep ik richting de deur toen ik de bel hoorde gaan. Met een enorme ziwer trok ik de voordeur los en verwelkomde ik mijn broer met een knuffel. "Hé Keigh!" Zei hij grijnzend, daarnan drukte hij me achteruit en volgde hij zijn neus richting de keuken. "Mam weg?" Vroeg hij toen waarna ik hem achterna was gelopen. "Jup, ik moest je de groetjes van haar doen.." Mijn broer knike en zette zich aan tafel. Matthias was een stuk ouder dan mij, 6 jaar om precies te zijn. Verder leken we totaal niet op elkaar. Ik met mijn bruine ogen en hij met zijn groene, bruin gespikkelde ogen. Ik met mijn puntneus, hij met zijn 'dop'neus. Geruisloos aten we ons eten op en staarde ik voor me uit. "Bieber komt vanavond, wees aardig oké?" Zei ik toen om de stilte te doorbreken. Lachend schoof hij zijn bord van zich af en rekte hij zich eens uit waarna hij een harde boer liet weerklinken. "Alsof ik aardig kan doen als die Bieber hier rondloopt? Ik weet heus nogwel hoe jij eruit zag twee jaar geleden, dat laat ik mijn kleine zusje niet weer gebeuren." Zijn ogen fonkelden gevaarlijk en hij balde zijn vuisten. "Math! Alsjeblieft, wees aardig!" Zei ik toen fel terug, blijkbaar hielp dit want hij keek me even onderzoekend aan en schoof toen zijn stoel naar achter. "Prima, maar als hij weer zo'n rot streek met je uithaald..." Ik wierp hem opnieuw een felle blik toe. "KAPPEN MATHIAS!" Zei ik nu doordringend. Ik stapelde onze borden op elkaar en bracht ze naar het aanrecht. "Goed Goed." Mompelend slofte hij naar de bank waar hij neerplofte en begon te zappen. De sukkel.
Zuchtend keek ik op de klok, een tikkeltje zenuwachtig. De klok gaf half 8 aan, Bieber kon op elk moment komen. Nogmaals liep ik richting de grote spiegel in de woonkamer en bekeek mezelf nog eens nauwkeurig. 'Pling-Plong' de bel. Een zenuwachtig giechel verliet mijn mond en ik hoorde mijn broer hard zuchten. "Here comes Beaver!" Riep hij sarcastisch uit. Ik keek hem waarschuwend aan. "Waag het eens!" Siste ik, daarna liep ik vlug richting de voordeur en trok ik de deur met een zwier los. "hye come in!" Zei ik glimlachend. Zijn bruine ogen leken zich wel door me heen te boren toen hij me aanstaarde, even liet hij zijn ogen langs mijn lichaam glijden die voor deze ene keer gehuld was in een jurkje, ongemakkelijk prutste ik aan het zoompje van mijn jurkje. "Hye..Keighley.." Zei hij met schorre stem, hij sprak mijn naam uit alsof het heilig was leek het wel, hij stapte naar binnen en nog steeds keken zijn bruine ogen me aan. Ik probeerde me niet te laten gaan, hem niet aan te kijken, zijn zin te geven. Dat was toch wat hij wou? Oogcontact? Ik zuchtte even toen hij verder niks zij. "Laten we beginnen, des te eerder zijn we klaar, je kent mun broer Matthias toch nog wel?" Zei ik glimlachend, ik liep op mijn gladiatorensandaaltjes de woonkamer binnen waar Matthias nog steeds nukkig aan het zappen was. Zijn ogen keken op toen Bieber de woonkamer binnen stapte. "uh.." Kwam
er wat ongemakkelijk over zijn lippen.


Sorry dat ik zo lang niet meer heb geschreven luitjes, was even druk met andere dingen (; Voor school en met mun vezorgpaardje. Maargoed, ik heb weer een paar deeltjes klaarstaan voor jullie. Reactie?

Reageer (2)

  • Blueyes

    MAAR 1 REACTIE jongens MEISJES?
    Valt me tegen:X

    1 decennium geleden
  • iBiebersGirl

    <3333333333333333
    Verder! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen