Foto bij |OO2|

EYO, sorry dat ik niet zo vaak een hoofdstuk online zet, maar ik haal mijn inspiratie uit liedjes etc. En dan duurt het een tijdje voordat ik alles in orde heb. :)

Langzaam streel ik met mijn vingers over het teken heen wat omringt is door een rode vlek dat inhoudt dat het lichtelijk ontstoken is. Het doet me huiveren als ik de koutte van het teken voelt. Voorzichtig stroop ik mijn mauw weer naar beneden en neem ik plaats op een van de stoelen. Voetstappen klinken luid door de hal en slaak een luide gil als de deur met een zwaai opent. "Mevrouw Exemple, het is me een genoegen om je weer eens te zien."Ik zucht diep en rol eens overdreven met mijn ogen. "Lucius, wat doe jij hier? Moet jij je dooie puntjes niet eens gaan knippen?"Een lichtelijk geïrriteerde Lucius opende voorzichtig zijn mond om weer eens met wat kwetsende woorden te gooien. Mijn wenkbrauwen schieten omhoog als ik merk dat hij het niet uit kan brengen. "Wassup Luc, tong verloren?" Een diepe zucht ontsnapt er uit zijn mond, stap voor stap komt hij dichterbij en voel ik zijn adem die naar rode wijn ruikt zachtjes tegen mijn nek. Voorzichtig trekt hij zijn hand op en streelt hij met korte aaien mijn wang.

"Je bent zo'n aantrekkelijke vrouw Anguis, waarom doe je daar niets mee? Jij kunt zeg maar.. Een man verwennen zonder hem aan te raken, wat dacht je ervan wil je het uitproberen?"Ik richt mijn gezicht op de vloer en volg elke stap die hij neemt, vroeg hij me nou zojuist om seks met hem te hebben? De adrenaline en angst stromen door mijn lichaam, het is vast opwindend om seks te hebben met een oudere man maar ik mag mijn belofte niet opgeven. Maagd zijn tot het huwelijk is waar ik voor ga, maar of ik dat waar kan maken is een andere vraag.


- Kudo betekent, Lucius SEKS!

Reageer (6)

  • Kauwgomjunky

    super snel verder als je er nog mee verder ga ;-) Xx

    1 decennium geleden
  • Histoire

    Nou ja, aangezien ik al op kudo geklikt had voor ik de laatste zin las... [:
    Maakt het mij niet uit, zolang je maar snel vzrder gaat.
    Nieuwe abo dus

    1 decennium geleden
  • MarOkkaanse

    Dat is gewoon gemeen haha.


    Kudo ;o

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Snelverder! <3
    Kudo! (A)

    1 decennium geleden
  • katl1

    Snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen