Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • quirinaaaxx

    Hey,

    Ik heb vandaag heel je story in één keer doorgelezen en wil zeggen hoe awesome vet ik hem wel niet vind, en hoe jammer ik het vind dat je hem op dit moment pauze hebt gezet. Ik hoop dat je snel weer verder gaat en anders pech gehad!

    Byebye!

    1 decennium geleden
  • lauri

    lieve Defensive, dit is de eerste keer dat ik op je verhaal reageer. Dat komt omdat ik je verhaal zo goed vind dat ik het in een keer uit wilde lezen. Ik hoop dat je snel weer inspiratie vind en verder gaat met je verhaal. Als er iets is waar we je mee zouden kunnen helpen moet je het maar laten weten. Natuurlijk blijf ik Abo en je krijgt van mij een kudo vooor je geweldige verhaal!(H)

    1 decennium geleden
  • feminist

    *wacht geduldig tot dat je verder gaat.*
    we'll always love you.

    1 decennium geleden
  • Mylintis

    Omdat je het al eerder hebt gezegd dat je het mogelijk zou stoppen is de schok niet zo groot... Ik begrijp het echt, en ik blijf ook gewoon trouwe geaboneerd! Dus laat ik maar eens gedult gaan opbrengem >.< Naja, ik hoop dat je snel uit je dip komt!

    1 decennium geleden
  • Square

    Nooooooooo. (cat)
    Nou ja, ik snap je natuurlijk wel, maar toch. Ik vond dit eigenlijk altijd een van je leukste verhalen wat er ook mee te maken kan hebben dat ik gewoon hopeloos verslaafd ben aan alles dat met Harry Potter te maken heeft, en ik was eigenlijk nog wel benieuwd wat er nou ging gebeuren dat Yune hun enige hoop maakte. :'D
    Maar ik begrijp het ook wel als je een pauze wilt houden. Neem gewoon je tijd, maak eerst de andere verhalen af en denk er nog eens goed over na wat je hierbij zou kunnen laten gebeuren. Ik hoop écht dat je ooit nog verder gaat, en ik zal trouw blijven wachten. (krul)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen