Foto bij Hoofdstuk 31

Ik zit hier stom te grijnzen. Al die reacties binnen zo'n korte tijd o-o Wauw! Ik word hier zo blij van! Ik ben zestien geworden voor degenen die het wilden weten. Ook. Net als Cately hieronder. Haha. Subtiel. Ik heb een nieuw bureau gekregen (de andere was niet echt meer levend) en een wekker (een subtiele hint van mijn ouders, ahum) van mijn ouders dus. Nog wat geld van familie en wat kleinigheden van vrienden. Heel leuk allemaal! En wat ga ik vrijdag doen? Me lamzuipen. Nee, grapje. Dan mag ik nooit meer het huis uit, haha! :3 Maar wie weet hoe ik reageer op een enkel drankje. Vrienden vragen zich af of dat goed komt. Ahum. Echt super bedankt voor al die reacties! Daarom heb ik nog maar snel een deel getypt! Een extra lange, omdat ik in een goede bui ben!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (14)

  • Barnabas

    Zo’n echte draaitafel voor dj’s stond in de ruimte en Emmett stond zich er enthousiast uit te leven.

    Haha geweldig, ik zie het gewoon al helemaal voor me!

    1 decennium geleden
  • Dreambelievr

    Leuke reacties en alles is hier eigenlijk al gezegd. Het enige wat ik zou willen toevoegen is dat ik eigenlijk ook benieuwd ben naar hoe het pressies zit tussen Bella en Wil en dat ik je kudo natuurlijk!

    1 decennium geleden
  • Vancha

    Wat ben je toch subtiel, Ik vind het echt een awsome zin!! Hahaha maar goe ik ben benieuwd of er nogn iets spannends gaat gebeuren dus U wordt vriendelijk verzorgd weer verder tegaaan!!!!(H)

    1 decennium geleden
  • Skyper

    Hahaha edward is wel erg sniekie!

    1 decennium geleden
  • Muze

    Ze heeft geen idee, hij weet exact wat ze denkt xD
    blijf maar zo onschuldig kijken Edward... Geniepigaard
    Als ze er eenmaal achter komt dart hij gedachten kan lezen... Haar wangen zullen zo rood worden dat een tomaat zelfs wit lijkt in vergelijking met...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen