@Boss

Hahaha dankjewel :'D


---

50 abbo's <'3


Enjoyy :"D

De les was al een tijdje opgang en Draco stootte Blaise aan met zijn elleboog. ''Ik wacht nu al veel te lang op dat teken van je''Snauwde hij zacht. Natuurlijk wilde hij het liever niet doen, maar het zou wel erg verdacht zijn als hij Blaise er niet aan herinnerde.
''Wacht maar wat langer, want er is iets mis met het spul wat ik heb besteld''Snauwde Blaise. ''Hoebedoel je?''Fluisterde Draco, terwijl hij Harry en Fay grondig in de gaten hield. ''Het heeft niet het effect wat ik verwachtte. Het ontploft niet binnen een halve minuut maar wanneer het in aanraking komt met iets anders dan vloeistof''Legde Blaise pijnzend uit. ''Stop het er dan in wanneer ze haar ingrediënten snijd''Zei Draco, hij was helemaal niet trots op zijn tips maar hij kon even niks anders bedenken. ''Goed idee, ik geef je wel een teken als het zover is''Zei Blaise. Draco rolde verveeld met zijn ogen en richtte zich weer op zijn eigen toverdrank.
De meeste leerlingen waren hard aan het werk, maar het lukte bij geen van allen zo goed als bij Harry. Zijn drank had de juiste walm en kleur en zelf leek hij er ook erg tevreden mee. Fay daar in tegen deed het ook niet slecht. Alleen was de vloeistof in haar ketel iets lichter dan die van Harry. Terwijl ze de lange en dunne bonen sneed dwaalde haar gedachten steeds meer af. Ze dacht telkens aan de persoon tegenover haar, maar ze zou hem geen blik gunnen. Hoe aardig hij ook zou doen. Draco Malfoy moest niet denken dat ze nog een woord met hem zou wisselen. ''Laatste 10 minuten''Riep Slughorn door de klas, ''We eindigen vandaag vroeg omdat ik nog een aantal mensen moet spreken''.
Het leek net alsof iedereen er gas op zetten. Hermelien die al bijna klaar was hielp Cecile met de volgorde omdat die nogal achter liep.
Zelfs Ron werkte sneller dan normaal terwijl Lavender hem overgoot met allerlei verhalen. Het leek net alsof iedereen graag aan Slughorn wilde laten zien dat ze net zo goed waren als Harry. ''Meneer wilt u mijn drank als eerste testen?''Riep Fay door het lokaal, nu kon Slughorn niet meer om haar heen. Slughorn knikte met tegenzin en keek even in Pansy's ketel die nogal borrelde. Fay grijnsde even en zocht toen snel naar een glazen flesje waarin gestampte sprinkhanen zaten.
Helaas keek ze niet zo goed uit en stootte ze een flesje van tafel met een bepaald soort poeder. Het flesje rolde weg en Fay vloekte zacht.
''Heb ik weer''Mompelde Fay geïrriteerd terwijl ze van haar tafel weg liep. Het flesje rolde door het hele lokaal en Fay begon toch wel te twijfelen of het puur toeval was. ''Accio flesje!"'Zei ze uiteindelijk kwaad terwijl ze met haar toverstok zwaaide. ''Leg je ingrediënten neer!''Riep Slughorn door het lokaal. Fay's gezicht betrok, ze liep snel terug naar haar tafel. ''Uhm... Professor ik was nog niet klaar.. want mijn-''Probeerde Fay uit te leggen maar Slughorn onderbrak haar.
''Geen excuses Juffrouw Mcfly. Ik kijk gewoon naar het resultaat''Zei Slughorn kalm terwijl hij dit keer een knoet te voor schijn haalde.
Fay keek hulpeloos naar Harry die verwoed zijn spullen bij elkaar raapte die plotseling uit zijn tas waren gegleden. Maar Fay was niet de enige die niet wist wat ze moest doen. Blaise en Draco wisselde bange blikken met elkaar terwijl ze Slughorns beweging volgde. ''Professor wacht!''Zei Draco snel toen hij zag hoe Slughorn de knoet boven Fay's ketel hield. Slughorn keek verbaast met een opgetrokken wenkbrauw op en zelfs Fay kon haar verbaasde uitdrukking niet verbergen. Waar was Draco mee bezig?




Reageer (7)

  • KidouYuuto

    draco lief = dat de wereld vergaat

    1 decennium geleden
  • Boss

    haha graaggedaan !
    snel verder ! <3
    hihi, Draco is wel lief :)

    1 decennium geleden
  • feminist

    VERDER (H)
    team dracoooooooo <3

    1 decennium geleden
  • Ingeling

    BOEM!!!!

    1 decennium geleden
  • Cleverness

    en dan ontplaft de hele boel ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen