Foto bij 31.

31.

Gierend van het lachen laat Bill zich achterover op het bed vallen en trekt mij mee. Hard lachend plof ik half op hem neer. Hij trekt me omhoog zodat ik op zijn borstkas kom te liggen. Nog zachtjes lachend leg ik mijn hoofd op zijn schouder. “Weet je dat je best sexy bent alleen in je skinny jeans en BH” zegt hij en streelt mijn haren. Ik grinnik, “Én onderbroek schat” “Natuurlijk” zegt hij en drukt een kusje op mijn kruin. Ik glimlach en teken rondjes op zijn borst met mijn nagel. Hij slaat zijn armen even strak rond mijn rug. Hij houd van me. Zijn nagels strelen zachtjes mijn rug en het bezorgt me aangenaam kippenvel. Als hij stopt brom ik zacht. “Bill, doe verder dat is lekker” zeg ik. “Allerliefste Bill, wil je alsjeblieft verder gaan met het strelen van mijn rug?” Ik zucht en prik hem in zijn zij. Hij lacht en zet zijn nagels in mijn zij waardoor ik omhoog schiet. “Bi-hill!” zeg ik nep boos en ga in kleermakers zit naast hem zitten. “Je vroeg erom Lissa” Ik schud mijn hoofd en doe mijn armen over elkaar. “Aaw, gaan we terug naar de tijd van kleine Melissa? Hoe oud was je ook alweer?” vraagt hij en strijkt plagend met zijn hand over mijn bovenarm. “18” zeg ik. “8?” zegt hij en grijnst. Hij weet dat ik het maar al te leuk vind en dat ik het liefst weer bij hem lig. Met een zucht laat ik me weer op hem vallen waardoor hij een pijnlijke “Oef!” slaakt. “Sorry schat, je vroeg erom” zeg ik en grijns voldaan. Bill zet zijn nagels weer op mijn rug laat ze van mijn schouders naar mijn onderrug glijden, over mijn zij en weer terug omhoog. Ik zucht gelukzalig en Bill trekt het elastiek dat mijn haren bij elkaar houd uit mijn haar. Ik til mijn hoofd op en kijk hem verbaasd aan. Hij legt het elastiekje op het nachtkastje en begint te spelen met mijn haar. Ik leg mijn hoofd weer neer en geniet van mijn hoofdmassage. Ik sluit mijn ogen en dommel wat in.

Ik slaak een gilletje als ik opeens op mijn rug gedraaid word. Bill’s gezicht hangt boven me en hij kijkt lachend op me neer. Ik sla mijn armen rond zijn hals. Hij brengt zijn gezicht dichter naar dat van mij en kust zacht mijn lippen. Ik kus hem terug en we raken verwikkeld in een tedere tongzoen. Zijn handen glijden over mijn lichaam. Hij haalt zijn mond van de mijne en drukt kusjes op mijn kaaklijn en in mijn nek. Zijn handen spelen met de knoop van mijn broek. Hij trekt mijn broek uit en ik laat mijn handen naar de rand van zijn broek glijden. Ik pruts aan zijn riem en brom gefrustreerd als ik hem niet open krijg. “Seriously Bill, je moet echt andere riemen kopen” zeg ik als ik na 5 minuten eindelijk zijn riem los heb en zijn broek van zijn benen trek. Bill lacht en drukt een kusje op mijn sleutelbeen. “Als ze dan Bh’s met openmaakbare slotjes gaan produceren, dan koop ik andere riemen” zegt hij. Op mijn lip bijtend probeer ik mijn lachen in te houden maar Bill heeft me allang door. Hij lacht lief naar me en drukt weer zachte kusjes in mijn hals. Een zucht van verfijning verlaat mijn mond en ik laat mijn handen door zijn haren glijden. Hij drukt zijn lichaam tegen dat van mij aan wat een zachte kreun van mij oplevert. Hij komt weer boven me hangen en kijkt naar me. Langzaam glijden mijn handen over zijn borstkas naar beneden. Als ik ze langs zijn liezen laat glijden sluit hij zijn ogen even, opent ze en begint dan een passionele kus. Ik hol mijn rug zodat hij bij de sluiting van BH kan komen. Hij gromt zachtjes en een giechel kan ik niet onderdrukken. “Lukt het?” fluister ik in zijn oor. Vol lust kijkt hij me aan en ik grijns. Zachtjes duw ik hem een stukje omhoog en open het sluitinkje. “Tada…” zeg ik, geef hem een kus en bijt zachtjes in zijn onderlip. Hij grijnst en gooit de Bh naast het bed. Voorzichtig gaat hij weer op me liggen en kust zachtjes mijn lippen. Mijn handen glijden over zijn borstkas en ik voel een heuse bobbel tegen mijn bovenbeen. Hij haakt zijn vinger om de rand van mijn string en trekt hem naar beneden. Ik doe hetzelfde met zijn boxer en Bill tast mijn nachtkastje af naar een condoom. Ik trek zijn hand terug en verbaasd kijkt hij me aan. Zijn voorhoofd is nat van het zweet, zijn ogen staan.. anders en zijn ademhaling is onregelmatig. Ik glimlach en trek hem dicht tegen me aan. “Ik gebruik de pil, remember. Niet nodig” zeg ik zacht. Hij drukt een zachte kus op mijn lippen..

Ik lig met mijn hoofd op Bill’s schouders. Zijn wang ligt tegen mijn hoofd dus ik durf het mijne niet te bewegen. Ik wil hem niet wakker maken.

Reageer (1)

  • VampireBill

    Oooh
    ik hoopte stiekem op wat meer details(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen