Foto bij Are you an angel or devil? {Jacob Black Lovestory} 9 Melanie

Wanneer ik naar het gezicht van die persoon kijk zie ik vuurrode ogen. Angstig deins ik achteruit en val over de wolf heen. Voor ik het ook maar door heb is de man die op me af kwam achter me en ik gil even van de schrik voor ik weg probeer te rennen. De wolf probeert me te helpen maar krijgt zijn nagels over zijn flank en zakt jankend ineen. De man loopt op me af maar grijnst voor hij iets doet. “Ik kom achter je aan” sist hij zacht en draait rondjes rond mij. “Je bent nergens veilig. Nooit meer. Je zal boeten voor wat je ouders deden.” Voor ik kan knipperen is hij weg.

Opgelucht zucht ik en kijk naar de wolf die nog steeds naast me zit. Of beter gezegd zat. hij ligt weer op de grond en ik kniel bij hem neer. “Ik ga naar huis. Misschien zie ik je nog wel” fluister ik en druk een kus op zijn kop voor ik naar buiten ren.

Ik hoor de lucht boven me donderen en ril even voor ik richting het huis van Sam ren. “Waar was je?”vraagt mijn vader bezorgd aan me en ik kijk hem aan. “er was zo’n man. Met rode ogen en hij kwam achter me aan maar opeens was hij weg” “Zei hij nog iets?” “Alleen dat ik zal boeten voor wat mijn ouders gedaan zouden hebben en dat ik nergens veilig was want hij kwam achter me aan. Moet ik me druk maken papa?” “Dat hoeft niet lieverd” Ik krijg een kus op mijn voorhoofd en hij zucht even diep terwijl hij in gedachte lijkt te zijn. In stilte loopt hij naar de auto en ik volg hem na gedag te hebben gezegd tegen de anderen. Morgen kom ik terug. Dat ik zeker. “Wat wilde je de rest van je vakantie gaan doen?” “Ik wilde eigenlijk hierheen” antwoord ik en kijk hem aan. “lijkt me gezellig” Ik glimlach en knik. Dit is mijn echte vader weer.

Reageer (2)

  • ShyAnimagus

    Yeah!
    Eindelijk weer wat goede leestoff!
    Ik verveel me dood moet nog huiswerk maken maar da`s op de pc ><
    Snel verder!!!
    x

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen