Foto bij chapter 59: Alice and Ethan moment

weet nix te zeggen....-_-'

Ethan zat in zijn pyjama buiten met Sparky op zijn schoot en aaide Quilava over zijn hoofdje en Riolu, Buizel en Gligar stonden naast hem.
"de sterren stralen fel deze nacht, zei Ethan tegen zijn Pokémon.
toen kwam Alice naar hem toegelopen, ze leek niet echt blij..
"hey, lukt die training een beetje?, vroeg Ethan ongerust ookal wist hij dat Treyson, Yassup ook buiten zaten samen met Rea maar hij kende Alice langer dan vandaag.
"nee..wat ik ook probeer, het lukt Charmander niet te richten met zijn Flamethrower, zei Alice neerslachtig maar Ethan legde een hand op haar schouder.
"maak je geen zorgen, richt je dan op het richten en niet meer op zijn kracht maar leer hem sneller wegspringen oftewel ontwijken als Charmander dat goed kan weet ik zeker dat het je lukt om die badge te halen, zei Ethan zelfverzekerd en keek haar breed glimlachend aan.
voor hij het wist had Alice hem omhelsd,"bedankt Ethan, zei Alice dankbaar en gaf ze hem kusje op zijn wang waardoor Ethan knalrood werd.
Treyson kwam aan lopen en Alice had hem nog steeds vast. blijkbaar was ze dolgelukkig dat hij haar raad had gegeven.
Alice had hem losgelaten en Ethan riep zijn Pokémon bij een.
"Quilava, we moeten morgen vroeg weer op dus ik laat je terugkeren, zei Ethan en het wezentje knikte en Ethan hief zijn armen op zodat al de vier zijn Pokémon werd opgezogen door de rode stralen en hij zorgvuldig op borg en de Pokéball van Quilava aan Treyson gaf.
"succes morgen Treyson, zei Ethan met een knipoog en Sparky was op zijn schouder gesprongen en liep naar de kamer van hem, Red en Alice.
De volgende dag
WILLEN DE DEELNEMERS VOOR RELAY RUN OPKOMEN DAGEN!!! galmde het door de buurt heen en Ethan rende met Treyson naar het Pokéathlon stadion.
hij had zich verslapen en niet zo een beetje ook, hij had als een speer zijn kleren aanmoeten trekken van Red dus hij had ook in zijn haast Pikachu, Umbreon en Vulpix moeten wekken en die zaten nu in de Pokéball behalve Pikachu.
"we zijn er, zei Ethan hijgend en stond hijgend tegen de balie aan.
"goed.. alle deelnemers zijn er!, ik zal de regels uitleggen, je moet met een van je Pokémon het parcour afleggen wie het snelste vijf rondes heeft gelopen wint, dit werkt om samenwerking.. SUCCES!, galmde het door de stadium.

Volgend hooftstuk wordt weer een soort Alice-Rea hooftstuk.;)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen