Foto bij Are you an angel or devil? {Jacob Black Lovestory} 10 Melanie

and there's jacob ^^

De volgende morgen loop ik meteen naar de auto en krijg de sleutels nog aangegooid. Ik rijd naar die ene schuur waar ik gisteren was en sluip naar binnen. Daar zie ik de wolf weer liggen. Hij kijkt op als hij me ziet en stoot een blaf uit die vast als begroeting telt. Ik glimlach en ga bij hem zitten voor ik mijn schetsblok pak. “Mag ik je tekenen?” Hij knikt even met zijn kop en ik begin aan de tekening als hij goed ligt. Ik neem een stukje van de schuur mee en na een half uurtje ongeveer ben ik wel klaar met de lijnen. Ik pak een ander potlood en geef een paar tinten aan de tekening voor ik het blok omdraai en het laat zien. “En?” Hij kijkt van mij naar de tekening en weer terug en ik grinnik. “Je wist niet hoe je eruit zag?” Hij schud zijn kop en kijkt op als hij een geluid hoort.

De deur gaat open en een oudere man rolt naar binnen. “Oh,jou had ik hier niet verwacht” brengt hij verbaasd uit en ik glimlach even. “Het spijt me als ik hier niet zou mogen zijn” “Het is niet erg. Het is fijn dat iemand hem gezelschap houd” Ik glimlach even en sta op. “Ik ben even naar vrienden toe. Is het goed als ik later nog terug kom?” “Natuurlijk” Ik glimlach en loop na een gedag gezegd te hebben naar het huis van Sam.

Die middag loop ik terug naar het huisje maar zie de wolf er niet meer liggen. “Hij was genezen dus kon hij weg” Ik draai me geschrokken om en zie een jongen staan die net zoals Quil en Embry geen shirt aan heeft en een tattoo heeft op zijn schouder. “Ik ben Jacob”

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen