Foto bij Are you an angel or devil? {Jacob Black Lovestory} 11 Melanie

zou het niet geweldig zijn als we dit soort wolven hebben? :P

Ik kijk hem recht aan en voel meteen de wereld verdwijnen. Sprakeloos kijk ik hem aan en gil als ik ineens op de grond lig. Embry ligt met een lach bovenop me en ik zucht even verveeld. “Embry” zeur ik en hij lacht voor hij me omhoog trekt.

“Oh,hey Jake. Leuk dat jij er ook eens bent” grijnst hij en krijgt meteen een klap. Ik kijk Jacob verlegen aan en glimlach even. “Ik ben Melanie” “Aangenaam” grijnst hij en schud m’n hand. Ik voel me warm worden van binnen en kijk hem aan.

“Jake ga je ook mee naar Sam? Kom Mel,we gaan alvast” Embry trekt me mee maar doordat ik Jacobs hand nog vast heb trek ik hem met me mee. Ik hoor hem lachen en laat hem snel los waarop hij me aankijkt en mijn hand weer vastpakt. “Ik vond het niet erg” fluistert hij naar me en ik glimlach blozend.

Wanneer we er aankomen rent Leah op ons af. “Jake,Embry jullie moeten met mij mee. Melanie, Emily wacht binnen op je” Verbijsterd loop ik naar binnen en kijk Emily aan. “Wat gebeurd er?” “We houden vanavond een kampvuur. Als je wilt mag je ook komen maar ik heb ze er even op af gestuurd om vlees te halen” Ik zie dat ze liegt en laat het maar met rust. “Ja lijkt me leuk. Laat me mijn vader even bellen” glimlach ik en loop naar buiten. “Kan je niet beter binnen blijven?” “Buiten heb ik beter bereik” roep ik haar nog toe en ren dan het bos in.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen