Foto bij Are you an angel or devil? {Jacob Black Lovestory} 12 Melanie

ik zou eigenlijk moeten rekenen...

Ik ren door de bossen heen en zoek naar de jongens. Ik weet zeker dat Emily loog toen ze het over het vlees halen heeft gehad. Ik bedoel, het is zondag. De winkels zijn naar mijn weten dicht. Al snel hoor ik een geluid en ren naar een open plek waar een spierwitte fonkelende man staat terwijl alle jongens en Leah rond hem staan.

Wanneer de man wegrent zie ik iets wat ik nooit zou kunne geloven als iemand het me zei. De jongens scheuren uit hun vel en in plaats van hun staat er nu een levensgrote wolf. Op de plek van Jacob zie ik ineens de roestbruine wolf staan die ik de laatste 2 dagen gezelschap heb gehouden.

Ik draai me om en ren terug naar het huis van Emily tot dezelfde man als op het veld ineens voor me staat. Hij grijnst gemeen en rent op me af. Ik zet me schrap voor de klap maar wordt opgetild en over zijn schouder. “Laat me los” gil ik en sla met mijn vuisten op zijn rug. Ik hoor hem lachen en knijp m’n ogen dicht als ik een kloppende pijn in mijn handen voel. Hij is keihard.

Ik kijk omhoog en zie de wolven achter me aan komen. Ik probeer me weer los te maken maar hij geeft niet mee. “Lig stil” snauwt hij naar me maar ik doe juist het tegenovergestelde. Voor ik het goed en wel door heb lig ik op de grond en ligt er een wolf voor m’n zicht zodat ik niet zie wat er gebeurd met die man. Wanneer ik door heb dat het Jacob is kruip ik snel dicht tegen hem aan en verberg mijn gezicht in zijn pels terwijl ik mijn ogen dicht houd. Waar heb ik me nu weer in gehaald.

Reageer (1)

  • GetHimAPony

    Ooeeeeee Melanie en Jacob(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen