Foto bij Are you an angel or devil? {Jacob Black Lovestory} 13 Melanie

mijn eigen creatie ^^

Zodra de wolven weer rond me staan zie ik de grootste bestraffend naar me kijken. Hij loopt weg en komt al snel als Sam weer terug. “Ik nam aan dat je had gezien wat er net gebeurde?” Ik knik en kijk naar de grond. “Het spijt me” fluister ik zacht en hij glimlach. “Je bent gewoon nieuwsgierig. Ik snap het” Hij trekt me overeind en zucht. “Ik geloof dat je een verklaring nodig hebt. Kom maar mee naar ons huis” Hij gaat me voor en langzaam komen de andere er ook bij in hun menselijke vorm.

Zodra we het huisje binnenlopen bedenk ik me dat ik mijn vader nog niet had gebeld dus sms ik hem maar even snel. Ik ga zitten en Sam komt tegenover me zitten en begint al snel te vertellen over de legendes, wat ze zijn en waarom ze zijn wat ze zijn. Ook vertelt hij over de dingen die erbij komen als je wolf bent. Zoals de communicatie tussen ze, het wachtlopen en de inprenting. Boeiend luister ik naar alles wat ze me vertellen en ik pak mijn schetsboek.

“Wat doe je?” “Dat zie je zo wel. Wacht maar even” Ik zet zo snel als ik kan lijnen op papier en draai hem uiteindelijk om. “Wauw” mompelt Seth en pakt het schetsboek uit m’n handen om naar de wolven te kijken die ik heb getekend. “Ze zijn zo echt” mompelt hij en geeft het door. “Je hebt een tekengave” lacht hij en ik hoor de bel gaan. “Eline” gilt hij en rent snel naar de deur. Ik trek een wenkbrauw op en kijk toe hoe het meisje binnenstapt.

“Je zou me een uur geleden ophalen Clearwater! Waar was je?!” briest ze en ik zie dat Leah moeite doet haar lach in te houden. Ik doe hetzelfde en wanneer Seth stamelend een smoes probeert te verzinnen sta ik op. “Kom Leah, wij houden Eline wel gezelschap terwijl Seth een smoes bedenkt” lach ik en haak m’n arm in die van haar voor we hetzelfde doen bij Eline die vrolijk meeloopt. Eenmaal buiten grijns ik. “Wie als eerste op het strand is. En niet valsspelen Leah” roep ik nog naar haar en ren weg.

Reageer (2)

  • ShyAnimagus

    hahaha ja Seth waar was je ><
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Mooie tekening!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen