Foto bij 98°

Mededeling: Na hoofdstuk 100 wil ik een hoofdstukje maken met verhalen van mijn lezers! Stuur mij een PB Met daarin een link van je verhaal en een korte samenvatting! Ik probeer er dan minstens 10 in te zetten, ligt eraan hoeveel jullie sturen, je mag minstens 2 verhalen sturen!.
Nog 2 hoofdtukjes!! Whoaoaoa!

Enjoy! & Kudootje? & Lieve/Leuke/Lange Reactie (LLLR?)

XxX

‘Alice? Komen ze terug?’ vroeg ik. ‘Ze zijn het nu aan het bespreken met Aro, dus we moeten afwachten’ zei Alice. Ik knikte. Alice was de hele tijd de toekomst aan het af speuren om de beslissing van de Volturi te komen weten. Ik hoop zo verschrikkelijk erg dat ze niet komen, of ten minste alleen komen om Tagas te bekijken maar niet om hem te doden. Nou houd iedereen wel van Tagas dus is dat haast onmogelijk, maar het kan altijd, en ik wil geen risico’s nemen. Emmett was aan het spelen met Tagas. Nou, Tagas was eigenlijk meer aan het spelen met Emmett. Emmett probeerde hem namelijk iets van sport bij te leren door middel van te spelen met alle ballen die van de sporten hadden. Maar Tagas had geen zin en gooide ze steeds tegen Emmett aan, wat een erg grappig gezicht was. Dat hij het nog niet opgaf begreep ik niet. Emmett word daar gelukkig niet zo snel boos over. ‘Emmett het heeft geen nut, hij vind honkbal waarschijnlijk ook niet leuk, en die ballen komen harder tegen je hoofd aan’ grapte ik. Emmett zuchtte en ruimde alles op. Tagas keek me met een glimlach aan en liep naar me toe. Ik trok hem op mijn schoot. Morgen zouden we voor het eerst met hem gaan jagen, aangezien hij al behoorlijk groot is. Tagas’s ogen worden ook zwart als hij dorst heeft, maar zodra hij vol zit is het weer helder groen. Vandaag waren ze weer mooi helder groen omdat hij net gedronken had. ‘Heb je al zin in morgen?’ vroeg ik. Hij knikte. ‘Wat wil je vangen?’ Hij haalde zijn schouders op. ‘Waar hou jij van mama?’ vroeg hij. ‘Puma is wel lekker’ zei ik. Hij glimlachte. ‘Dan wil ik puma’ zei hij. Ik grinnikte. Ik zal morgen wel heel moederlijk gaan doen. Wat zou je anders doen als je een kind die eruit ziet als drie met een puma ziet. Hij moet maar beginnen met hert, die stribbelen niet zo veel tegen.

Reageer (9)

  • TostiXD

    Oehh, ik heb niet eens in de ogen van Tagas gekeken en ik hou van hem, hij is zoo schattig!(H)

    1 decennium geleden
  • Ingeling

    snel verder!

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • Imperi0

    jullie snappen ook niks he
    je moet gewoon 10 reactie's plaatsen dan luisterd ze tenminste
    tsss slechte jullie geen goede fans

    ik ben er tot zaterdag niet dus ikkan niet reageren ik ga morgen ochtend weg
    ik verwacht heel wat mails dat er een nieuw hoofdstuk is(A)
    ze moeten tagas lief vinden hij is te sgattig

    en kan ze eigenlijk niet gewoon een poema zijn nek omdraaien en dan tagas laten drinken die kleine gaat dus egt niet luisteren

    1 decennium geleden
  • Mipsiee

    nog 2, en dan is deze story 100 jaar!
    Alvast gefeliciteerd mensen met het 100jarige bestaan van deze story:Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen