Hey mensen dit is men eerste quiz dus ik weet niet of dat hij goed zal zij

je bent een meisje van 15, je naam is evelyne en je hebt een oudere broer(tom(niet tom Kaulitz voor alle duidelijkheid) van 18.
Je woon in België met je ouders en je broer is gaan studeren in Duitsland. Vandaag komt hij naar huis want hij heeft een week vakantie.

je broer komt thuis =)
Evelyne *POV*

Over ongeveer 5 mintuutjes komt je broer thuis.Je bent best wel zenuwachtig want het is bijna een halfjaar geleden dat je je broer nog gezien hebt. Je bent ook wel nieuwsgierig naar zijn reactie op het cadeautje dat je voor hem hebt gekocht(de nieuwe CD van greenday of een groep die jij leuker vindt kies zelf maar). Je bent diep in gedachten verzonken wanneer je de voordeur hoort open gaan, je loop onmiddellijk naar de gang en daar zie je je broer staan. Je loopt naar hem toe(voor zo ver dat kan in een gang/hal) en geeft hem een dikke knufel je broer had dit niet verwacht waardoor hij bijna zijn evenwicht verliest. Tom: hey zussie ik heb je ook gemist maar wil je me nu loslaten zo kan ik niet ademen.
Je ouders staan ook al in de gang/hal en je broer gaat naar ze toe en geeft ze ook een knuffel.
Als jullie even later allemaal in de zetels zitten begint je broer te vertellen wat hij gedaan heeft in Duitsland en daarna vertellen jij en je ouders wat er thuis allemaal is gebeurt.Je hebt o.a. je kamer her in gericht.Je broer wil die meteen zie en jullie gaan naar boven.

Tom *POV*:

je loopt met je zus de trap op en dan zo naar haar kamer.Als ze de deur open doet zie je dat haar kamer helemaal anders is dan eerst(veel minder kinderachtig). Ze heeft drie muren rood geschildert en één muur zwart waar ze allemaal foto's van haar vriendinnen, jouw,... er hangen ook poster van Tokio Hotel, Avril lavigne, en zo aan de muur.De kamer is echt mooi geworden.
evelyne: en wat vindt je er van? jij: echt mooi ik wou dat ik ook zo'n kamer had. Mijn kamer in Duitsland ziet er een stuk minder mooi uit.

Evelyne *POV*

je gaat op je bed zitten en je broer volgt hij is nog altijd aan het rond kijken waardoor hij zo wat op je bed valt. Jullie zijn nog een beetje aan het babbelen wanneer je broer zegt dat hij een cadeautje voor je heeft en dat hij het eerst eens gaat halen(het zat in zijn koffer en die stond beneden). Terwijl je broer naar beneden is neem je ook vlug zijn cadeautje uit je kast.

Tom *POV*

je gaat vlug naar beneden een haalt het cadeau uit je koffer en dan ga je terug naar boven. Als je terug in je zus haar kamer komt zie je dat ze ook een cadeau voor jou heeft gekocht. Als je terug op bed zit vraag je aan haar wie eerst?
Ik zegt je en ze geeft je het cadeau als je het open doet zie je de nieuwe cd van green day, je vindt dit echt zalig, je zus denkt ook overal aan. Je bedankt je zus en zegt dan en nu ik en geeft haar het cadeau.

Evelyne *POV*

Je broer geeft je zijn cadeau, het is heel dun en redelijk slap. Als je ziet wat het is worden je ogen helemaal groot van verbazing...



Wil je a.u.b een reactie zetten want kweet echt nie of dat goe is of nie

Reageer (13)

  • TheRockChiks

    weitaaha bitteee

    1 decennium geleden
  • Jxx

    leuk!
    en mooi geschreven
    xx

    1 decennium geleden
  • EUHMM

    Hij is nicee :$

    1 decennium geleden
  • tomxHott

    Hy is Leuuk:D


    xx.

    1 decennium geleden
  • ScaryMoon

    leuk verhaal

    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen