dit is du deel 2

vorige keer:

je kreeg een cadeau van je broer =)

het cadeau
Evelyne *POV*

Wanneer je het cadeau open doet weet je niet wat je moet zeggen. Je broer heeft je gewoon 2 tickets gegeven voor een concert van Tokio Hotel. Tom: en? jij: ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen, dit is echt geweldig en je geeft je broer opnieuw een knuffel
jij:Heb je dat voor af gevraagt aan mam en pap?
Tom: nee, is dat een probleem mischien? jij: ja want ik heb het al eens gevraagt en het mocht toen niet en het is nog een keer in Duitsland ook =(. Tom: ik zal wel met mam en pap praten. Trouwens het concert is in de grote vakanitie, je kunt dan gewoon voor een paar dagen bij mij blijven slapen en ik heb het je cadeau gegeven dus. jij: ja dat is waar maar toch je weet hoe moelijk ze kunnen doen. Tom: kom we gaan het nu vragen.

Tom *POV*

Samen met je zus loop je naar beneden, je ziet je ouders in de living zitten en je gaat bij hun zittene, je zus gaat iets te drinken halen. Mam(an), Pap(dirk) ik heb een vraag, mag evelyne in de grote vakantie een paar dagen bij mij logeren?
Ondertussen is je zus bij jullie komen zitten.
An: ja dat is geen probleem toch, Dirk?
Dirk: nee, en voor hoelang is een paar dagen?
Tom: hoe lang ma evelyne blijven? Dirk: Hoelang wil je je zus bij je hebben? Tom: 2 weken en je kijk even naar je zus en ze kijkt je met pretichtjes in haar oogen aan. An: oké is goed en wat gaan jullie in die twee weken zo allemaal doen? Tom: wel, tokio hotel geeft een concert en evelyne wil er graag naar toe. Je ouders twijfelen even en dan kijkt je moeder naar je zus, je ziet je zus smekent naar je moeder kijken,hier door krijg je een grijs op je gezicht(dit werkt altijd bij mam) An: oké het is goed maar... Tom: waarom is er altijd nog een maar An: maar je moet met je zus meegaan anders mag ze niet gaan.

Evelyne *POV*

je kijkt je broer met puppy oogjes aan(je weet dat hij daar niet tegen kan) Tom: oké het is al goed het is voor een stuk mijn eigen schuld. je vader kijkt je vragent aan en dan zeg je dat je haar die tickets cadeau gedaan had. Dirk: dan ben je je zus dat verplicht.


khoop dat het een beetje goed is =)

Reageer (11)

  • TheRockChiks

    suppaaaah weitaah

    1 decennium geleden
  • Jxx

    héél goed ^^

    1 decennium geleden
  • tomxHott

    Supper(H)

    xx(K)

    1 decennium geleden
  • ScaryMoon

    haha echt geweldig:P

    1 decennium geleden
  • jamieetjee

    hij is egt leuk hoor!!;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen