Dit is deel 3

vorige keer:
je mag naar het concert op voor waarde dat je broer meegaat

have fun =)

De laatste schooldag
*tijdsprong*

Vandaag krijg je je rapport. Wanneer je op school toekomt, komt Liedewij onmiddelijk naar je toe. Liedewij: En ben je zenuwachtig. Jij: ja, want als ik geen goed rapport heb mag ik niet naar men broer =( en ben jij zenuwachtig? liedewij: ja ik denk zelf dat ik er niet door zal zijn jij: kom we gaan eens naar de rest. Als jullie zo'n halfuurtje hebben gepraat wordt jullie jaar afgeroepen voor de rapport uitrijking. Als jullie allemaal zitten begint de directeur met de namen te overlopen. Liedewij en jij nemen elkaars hand vast. Dan is de directeur bij jou,directeur: Evelyne Maartens een A-atest (je mag gewoon door naar het volgende jaar). Dan is het aan liedewij,ze knijp heel hard in je hand
directeur: Liedewij Debrabander een A-atest, jullie beginen bijna te roepen van blijdschap maar doen het niet uit respect voor de mensen die niet geslaagt zijn. Na de rapport uitrijking ga je samen met je vriendinnen shoppen.

Als je thuis komt zijn je ouders ook als thuis en ze kijken je vragend aan, en je zegt met een big smile dat je geslaagt bent. Dan bel je onmiddellijk je broer op en zegt je dat er door bent en dus naar hem toe komt tom: das fantasisch dus morgen moet ik je komen ophalen aan het Station van Hamburg?
jij: ja, liefst anders sta ik daar maar wat te draaien. Als je hebt opgehangen ga je je koffer maken. In je kamer maak je nog even een vreugdedansje en dan pak je je koffer van onder je kast, je loop naar je kleerkast een pakt er je kleren uit, je zoekt ook nog een ideale outfit voor het concert. Je zoekt ook de rest van de spullen die je nogdig hebt. Als je koffer gemaakt is en je hem eindelijk toe hebt gekrengen ga je naar beneden om je ouders slaapwel te wensten. Als je terug in je kamer bent zet je je wekker en kijkt nog even rond in je kamer en valt dan in slaap.

*De volgende dag*
de volgende dag gaat je wekker om 7 uur af, veel te vroeg volgens jou maar je moet er iets voor over hebben. Nog half slapen loop je naar de badkamer en daar was je je, doet je make-up aan, poetst je tanden, ... .Dan ga je naar beneden, je moeder is al op en geeft een ontbijt voor je gemaakt. jij: mam bedankt,maar ik ga pas in de trein eten An: oké ik zal het voor je inpakken jij: bedankt en stopt het in je tas. Dan komt je vader de keuken in gelopen Dirk: goedemorgen, An en jij: goedemorgen. Je checkt alles nog een keer en dan is het tijd om te vertrekken.

Ik hoop dat hij een beetje goed is

Reageer (9)

  • TheRockChiks

    weitaaah bitteee

    1 decennium geleden
  • tomxHott

    Likee it:d


    xx.<3

    1 decennium geleden
  • ScaryMoon

    leuk verhaal:P

    maar wat is een a attest??

    xxx

    1 decennium geleden
  • KimmselTH

    nice nice nice

    1 decennium geleden
  • Xtwins4lifeX

    zaligequiz!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen