Hier is deel 7
mischien komt er vandaag nog één

Have fun :)

Lekker verven met Th
Evelyne *POV*
Aan de voordeur staan dus Andreas, dat denk je toch, en Tokio Hotel je broer had je wel eens mogen verwittigen dat zij ook kwamen. Voor een moment sta je de jongens gewoon aan te staren, maar dan herstel je, je en stel je, je voor jij: Hallo ik ben Evelyne de zus van Tom. Tom: Hey andie kom binnen en jullie natuurlijk ook zegt je broer tegen Tokio Hotel. Als iedereen binnen is vraagt je broer wat jullie willen drinken. Iedereen tegelijk cola. Het is best wel grappig waardoor je een glimlach op je gezicht krijgt. Tom (je broer): kom je even helpen in de Keuken? jij: is goed en je staat op en loop naar de keuken(jullie zaten in de zetels).

*In de keuken*
Jij: Je had me ook eens mogen verwittigen dat TH kwam Tom: sorry ik wist ook niet dat Andreas ze ging meebreng jij: ah oké Tom: wel grappig hoe je ze daarnet stond aan te staren :) Jij: wat wil je als plots de band waar je fan van bent voor je neus staat Tom: ja dat is waar jij: ik vind van mezelf dat ik me nog redelijk rap herpakt heb. Het zijn ook maar gewoon mensen. Op dat moment komt Bill de keuken binnen Bill: hulp nodig? Jij: ja als je wil kun je 2 glazen dragen Bill: ja is goed en hij neemt 2 glazen van het aanrecht. Als jullie naar de living lopen zegt bill tegen je Bill: Ik ben blij dat je ons als gewone mensen beschouwd en niet als één of andere superhelden Jij: is niks ik en je krijgt een grijs op je gezicht Bill: wat is er? jij: niks ik stelde jullie gewoon voor in van die supermanpakjes :D. Bill moet er ook wel mee lachen. Als jullie cola op is en jullie verder kennis hebben gemaakt beginnen jullie alles te versleuren naar één kant van de living/woonkamer. Als alles aan een kant staat haalt je broer de potten verf. Jij, Bill, Tom( Kaulitz), Georg en Gustav leggen ondertussen een soort van plastiek doek op de vloer tegen de verfspatten.

Tom *POV*

Je loopt naar de gang en haalt er de potten verf, borstels, ... . Als je terug binnen komt is iedereen bezig met een soort van plastic op de vloer te leggen jij: Oké nu kunnen we beginnen. Iedereen pakt een borstel en verf en begint te verven. Bill en Evelyne zijn bezig aan een muur, Gustave en Andie aan een andere muur en Tom, Georg en jij. Als jullie al een eindje bezig zijn vraag je of dat ze nog wat willen drinken. Iedereen weer cola. Deze keer gaat Tom meer om je te helpen. Als jullie in de keuken zijn hoor je, je zus opeens schreeuwen. Jij en Tom gaan vlug kijken wat er gebeurt is. Als je in de living komt zie je...

ik hoop dat je hem leuk vindt

Reageer (4)

  • Reminiscence

    ^^cool

    1 decennium geleden
  • tomxHott

    Ckrr i realy like it:D

    xx<33

    1 decennium geleden
  • Xtwins4lifeX

    IK WIL WETEN WAT ER GEBEURT IS!!!(yeah)

    1 decennium geleden
  • Faint

    Zalig :p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen